Auping Auronde 1500 180×200 in Night Blue 2-motorig Elektrisch

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 1500 180×200 in Night Blue incl. 2-motorig elektrisch verstelbare Auping Spiraalbodems, Auping Auronde aanhangtafels en Luxe Pocketvering-Latex matrassen in Stevig
Deze Auping Auronde set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 180×200 in Night Blue
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 in 2-motorig Elektrisch verstelbaar (Nek-, Rug- en voeten met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 2x Auping Auronde Aanhangtafel 1500 in Night Blue
  • 2x Pocketvering-Latex Matras 90×200 in Stevig

Nieuwprijs van deze set is €5705,00
Eenmalig vanuit onze showroom aangeboden voor €2900,00
Een goede nachtrust is essentieel op goed te kunnen functioneren overdag. Voldoende beweging, een vast patroon etc. zijn allemaal zaken die noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van goede slaap. Uiteraard zijn er ook andere zaken van groot belang voor een optimale nachtrust, namelijk; een bed dat past bij uw voorkeur! Tegenwoordig is er veel verkrijgbaar op het gebied van bedden. Van simpel ledikant tot uitgebreide boxspring, maar wat past echt bij u. Om tot een juiste keuze te komen dient u uzelf een aantal vragen te stellen: Wat zijn mijn slaaphouding? Houd ik van hard of zacht comfort? Heb ik het snel warm? Met deze vragen komt u al snel tot de juiste keuze m.b.t. een matras. Natuurlijk is het ook van belang hoe het bed eruit ziet. Aangezien hier talloze mogelijkheden in zijn, bieden wij een set aan welke in vrijwel ieder interieur past!
Wij bieden aan: Auping Auronde 1500 180×200 in Night Blue.

De Auping Auronde zit al tientallen jaren in de collectie van Auping en is het meest succesvolle bed wat er gemaakt is in Nederland. Het ledikant bestaat uit een houten omranding, vervaardigd uit 14-laag beukenhout. Deze ijzersterke ombouw geeft u naast een solide comfort, ook een bed ombouw voor het leven. Het ledikant is slijtvast en kan eenvoudig worden uitgebreid met talloze accessoires. Deze aanbieding betreft een midden hoog, 41,5 cm comfort hoogte, Auping Auronde model. Dit model beschikt over een zeer prettige instaphoogte en is eenvoudig schoon te houden. Daarnaast zorgt het verhoogde frame ervoor dat u minder ver door uw rug hoeft te buigen bij het opmaken.

Deze tijdloze Auping Auronde set is voorzien van een strakke Night Blue afwerking. Deze donkere kleur is zeer modern en geeft het bed een chique uitstraling. De aluminium ogen in de Auronde maken het bed helemaal af en zorgen voor een prachtige ledikant in de slaapkamer!

Wanneer een bed luxe uitstraalt, moet het ook luxe kunnen bieden. Om deze luxe te kunnen ervaren is deze set voorzien van twee volledig elektrisch verstelbare, 2-motorige, Auping spiraalbodems. De Auping spiraalbodems zijn dwarsgespannen en hiermee niet gevoelig voor doorzakken en drukvermindering. Een spiraalbodem bestaat voor +- 20% uit materiaal, de overige 80% is lucht. Een perfecte ventilatie is dus gegarandeerd met een Auping spiraalbodem. In deze set zijn twee spiraalbodems aanwezig welke zowel verstelbaar zijn bij hoofd en ruggedeelte. Beide gedeeltes zijn apart te verstellen, maar ook tegelijk. U kunt eenvoudig vanuit ligpositie uw favoriete houding bepalen. Daarnaast zijn de bodems ideaal bij lezen, opmaken en/of televisie kijken. Naast de spiraalbodems is deze set voorzien van twee Auping Auronde Aanhangtafels. Deze ‘klassieke’ Auping accessoires voorziet de Auronde van het nodige gemak en maakt het bed compleet!

Een heerlijk slaapcomfort staat bij een goed matras. Om een heerlijk comfort te kunnen ervaren is deze Auping Auronde 1500 set van Smeenk voorzien van twee pocketvering-Latex matrassen. Een matras welke vergelijkbaar is met de Auping Adagio matras, maar dan tweezijdig te beslapen! Deze matrassen bestaan uit een 7-zone pocketvering. De 7-zones geven uw lichaam de juiste ondersteuning en de apart verpakte veren zorgen voor een juiste drukverdeling op het lichaam. De pocketvering is afgedekt met een solide drukverdeler, met daarop een lekkere latex afdeklaag. Latex wordt vervaardigd uit een rubberboom en wordt d.m.v. kalk verhard. Het natuurlijke latex blijft heerlijk soepel en vormt hierdoor maximaal naar uw lichaam. De latex laag is voorzien van perforatie gaten waardoor het matras beschikt over een goede ventilatie!
Een totaalplaatje van Auping Auronde ombouw, 2-motorig elektrische Auping spiraalbodems en heerlijke matrassen bieden u de mogelijkheid om te gaan genieten van een overheerlijk slaapcomfort!

Interesse in deze set? Komt dan eens langs in onze winkel in Deventer! U kunt ook contact met ons opnemen via 085-3036392 of mail naar info@tomsmeenk.nl

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 180×200 in Night Blue 2-motorig Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.900,00

Bekijk hier onze Auping Auronde Night Blue, 180 x 200. Interesse? Bestel via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht