Volledig elektrische Smeenk ‘Prestige’ Boxspring 180×210 Draadloos verstelbaar!

Aanbieding!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Volledig elektrische Smeenk ‘Prestige’ Boxspring 180×210 Draadloos verstelbaar!

 4.600,00

Te koop aangeboden vanuit onze showroom te Deventer!
Smeenk ‘Prestige’ boxspring 180×210 volledig elektrisch, draadloos verstelbaar, Compose de luxe XXL Topdekmatras, verhoogd & bewerkt hoofdbord  .
De specificaties van dit bed zijn:

  • 2x Volledig elektrische boxen (draadloos verstelbaar) 90×210
  • 2x Meegestoffeerde Stable matras 90×210 (1x medium, 1x firm)
  • 1x Compose de Luxe XXL split-topdekmatras 180×210 stevig
  • 1x Verhoogd en bewerkt hoofdbord (Swing)

De Smeenk ‘Prestige’ Boxspring brengt optimale ventilatie, ondersteuning en luxe bij elkaar. Dit model is uitgevoerd met twee draadloos verstelbare boxsprings. De boxen zijn gevuld met thermisch geharde pocketveren, verdeelt in 7 comfortzones. Op de boxen ligt een Stable pocketveer matras, afgedekt met hoogwaardig koudschuim. De combinatie van box met matras geeft optimale ondersteuning aan het lichaam. Het geheel is afgedekt met een topdekmatras van revolutionair Compose schuim. Dit schuim geeft optimale ventilatie en drukverdeling, waardoor het ondersteuning geeft op elk punt waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Om het bed de uitstraling te geven die het verdient, is deze boxspring uitgevoerd met een verhoogd en bewerkt hoofdbord. De Smeenk ‘Prestige’ Boxspring is een echte Eyecatcher in uw slaapkamer. Elke dag fris en uitgeslapen wakker worden doe je op een Boxspring van Smeenk. Nu met korting!
Normaal kost deze set bij ons € 4709,-
Nu eenmalig aangeboden voor € 4600,-
Interesse? Kom gerust eens langs in onze winkels in Deventer of Utrecht. 

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300