M Line Slow Motion Hybrid 8 90×210 Showroommodel

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer. De M Line Slow Motion.
M Line Slow Motion Hybrid 8 90×210 matras (showroommodel)
Nieuwwaarde van deze matras is €1699,00 per stuk

Eenmalig vanuit onze showroom aangeboden voor €1199,00 per stuk!
De M Line Slow Motion Hybrid 8 matras is het paradepaardje uit de M Line matrassen collectie. Samen met de Slow Motion Hybrid 7, zijn het matrassen waarbij alle moderne technieken worden gebruikt om u te voorzien van perfecte nachtrust. Het natras heeft een solide opbouw, bestaande uit; pocketvering, koudschuim drukverdeler, koudschuim ballen, 3d Air release system en M Line ISM Visco elastisch schuim. Als kern is er gebruik gemaakt van een stabiele en lage 7-zone pocketvering. Een zeer stevige en mooie ondersteuning in de kern, geeft de opperlagen de juiste ondersteuning om te kunnen bieden. Bovenop de pocketvering is een koudschuim drukverdeler geplaatst. Tussen de pocketvering en ISM visco elastische afdeklaag zijn, op de drukpunten van het lichaam, koudschuim ballen toegevoegd. Deze geven het lichaam een prettige en goede ondersteuning en zorgen ervoor dat alle contouren van het lichaam worden aangenomen door het matras.

Uiteraard is deze aansluiting alleen mogelijk door de combinatie tussen alle onderdelen van het matras. De overige tussenlagen bestaan uit een 3d Air release system, welke zorgt voor een optimale vocht- en warmte afvoer in het matras. De ISM Visco afdeklaag heeft in snedes en is hierdoor uiterst soepel en erg comfortabel. Het matras heeft een totale dikte van 26 centimeter, beschikt over een afrits bare, anti allergische en wasbare matras tijk.

Met deze M Line Slow Motion Hybrid 8 showroom aanbieding van Smeenk gaat u gegarandeerd heerlijke nachten tegemoet! Eenmalig beschikbaar met hoge korting!

Bestel direct online of kom langs in onze winkel in Deventer!
*Dit showroommodel is helemaal schoon en enkel gebruikt in onze winkel als proefmatras (+- 2 weken in gebruik geweest)*

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

M Line Slow Motion Hybrid 8 90×210 Showroommodel

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 1.199,00

Bekijk hier onze M Line Slow Motion Hybrid 8, 90 x 210. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht