Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen

Beschrijving

Het Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen beschikt over alles voor een heerlijk soepel slaapcomfort. De vulling van het boxkussen bestaat uit 30% hoogwaardige witte eendendons. Om het hoofdkussen een juiste stevigheid te geven, is het gevuld met 70% eendenveren Met een totaal vulgewicht van 1000 gram is het Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen een kussen met een gemiddeld gewicht. Door de prettige combinatie van het eendendons met eendenveren, heeft het hoofdkussen een soepel en zacht slaapcomfort. Door de Nomite behandeling is het kussen zeer geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt! Het Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen is een hoofdkussen wat vooral voor zij- en rugslapers erg prettig is! Wij adviseren het kussen in de frisse wind te hangen en dagelijks op te schudden. Hiermee behoud u een heerlijk soepel en fris hoofdkussen!
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen

 59,50

Bestel vandaaghHet Ducky Dons 30% A-kwaliteit Donzen Boxkussen. Deze kussen biedt alles wat nodig is voor een heerlijk en soepel slaapcomfort.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300