Combispring-Latex de Luxe ‘Singularis’ matras

Beschrijving

Het Smeenk Combispring-Latex de Luxe matras ‘Singularis’ geeft u de ideale combinatie tussen ventilatie en ondersteuning. Het matras heeft een heeft een 7-zone pocketvering in de kern van het matras. Deze zonering zorgt ervoor dat uw lichaam een goede ondersteuning kan ervaren en dat het matras draaibaar is  van hoofd- en voeteneinde. Het matras beschikt over een afrits bare, wasbare en anti-allergische tijk. Het matras is dus zeer slijtvast een erg hygiënisch in gebruik.

De 7-zone pocketvering zorgt, in combinatie met het Kapua schuim, voor een goede drukverdeling en ventilatie in het matras. Waarbij de pocketvering zorgt voor de juiste drukverdeling op de drukpunten, zorgt het Kapua schuim voor een heerlijk soepel comfort rondom de pocketveren. Het matras is door deze unieke combinatie soepel, maar wel zeer solide en sterk in comfort. De soepel toplaag van 5 centimeter hoogwaardig latex geeft uw drukverlichting en hierdoor ervaart u weinig tot geen druk op uw heupen en schouders.

Het Singularis matras beschikt over een comfortabele Bamboe stretch tijk. Deze tijk is zeer soepel, waardoor het een nauwkeurige aansluiting geeft op uw lichaam. De bamboe stretch tijk is afrits baar en wasbaar. U kunt dus altijd genieten van een fris gevoel op het matras. De samenstelling de tijk is gemaakt voor een goede vochtafvoer en een goede ventilatie. Om het draaien te eenvoudiger te maken, beschikt het matras over handgrepen.

De combispring heeft een totale hoogte van +-22 cm. De opbouw van het matras bestaat uit 5 cm hoogwaardig latex. De kern van het matras bestaat uit een combinatie van Kapua schuim met geprofileerde en gestanste pocketveren. Tussen de latex afdeklaag en pocketvering zit een drukverdeler. Een solide en sterke combinatie van hoogwaardige producten.
Levertijd: 3-5 werkdagen.
Garantie: 3 jaar fabrieksgarantie op fabricage fouten en veerbreuk.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Combispring-Latex de Luxe ‘Singularis’ matras

Vanaf  850,00

XXL Toppers / XXL Topdekmatrassen van origineel Nederlandse fabricaat met anti- allergische en afritsbare hoes. Dikte 10cm. Ideaal voor gebruik op 2 enkele matrassen of op een Boxspring. Een topper geeft extra comfort tijdens uw nachtrust en zijn leverbaar in 4 soorten:

  1. Koudschuim
  2. Latex
  3. Nasa (Traagschuim)
  4. Compose
Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300

Andere suggesties…