Cevilit Waterdichte Molton Matrasbeschermer

Beschrijving

Op zoek naar een goede waterdichte Molton?
De Cevilit Sandwich waterdichte Molton matrasbeschermer is de ideale bescherming voor uw waardevolle matras. Daarnaast beschermt de waterdichte molton uw matras tegen allerlei lichaamsvocht en is ideaal voor kinderen, volwassenen of bij tijdelijke incontinentie.

Deze waterdichte molton matrasbeschermer is opgebouwd uit drie verschillende lagen. De boven- en onderzijde van deze waterdichte molton is gemaakt van een heerlijk zachte badstof. De tussenlaag is gemaakt van polyurethaan. Deze superdunne tussenlaag is 100% waterdicht, goed ademend en anti-allergisch. De lucht kan wel door de molton, maar het vuil en vocht dringt niet door in het matras. Deze waterdichte molton matrasbeschermer is niet alleen zeer comfortabel en zacht, maar ook nog een zeer duurzaam.

Deze molton wordt geleverd met een stevige elastieken rand rondom de gehele molton. Hierdoor blijft de molton strak om de matras zitten en behoudt het zijn comfort. De badstof boven- en onderlaag van de molton zijn gemaakt van 75% katoen en 25% polyester. Het is wasbaar op maximaal 60 graden en wastrommelbestendig. Met deze Cevilit waterdichte molton verlengt u de levensduur van uw matras en gunt u uzelf maximaal slaapcomfort.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen (afhankelijk van de maat)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Cevilit Waterdichte Molton Matrasbeschermer

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

Vanaf  53,00

Bestel hier de Cevilit Waterdichte Molton Matrasbeschermer. Interesse? Bestel via de webshop of bezoek onze showroom!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300