Cevilit Molton Stretch voor Split-topper

Beschrijving

De Cevilit Stretch Molton voor Split-toppers is de ideale bescherming voor uw topdekmatras. Deze soepele stretch molton past perfect om uw topper heen en beschermt de splittopper tegen lichaamsvocht en zorgt voor een langere levensduur van uw topper.

Daarnaast geeft deze Cevilit Stretch Molton split-topper molton een zacht gevoel en is het uiterst comfortabel op uw huid.
Deze split-topper molton is geschikt voor toppers met een split van 80cm. De topper bestaat uit 80% gekamde katoen en 20% polyester. De topper beschikt over een elastiek rondom de gehele molton.

Hiermee blijft de molton goed om de molton zitten. Deze molton is toepasbaar op topper tot een maximale hoekhoogte van 15 centimeter hoog. De molton is wasbaar op maximaal 60 graden en kunt u in de droogtrommel plaatsen.
Levertijd: 2 – 4 werkdagen.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Cevilit Molton Stretch voor Split-topper

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

Vanaf  48,50

Bestel hier de Cevilit Molton Stretch voor Split-topper. Interesse? Bestel direct via de webshop of bezoek onze showroom!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300