Castella Wega Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castella Wega dekbed is een heerlijk zacht, soepel en vochtregulerend dekbed gevuld met hoogwaardig 90% witte Poolse ganzendons en 10% Poolse ganzenveertjes. Het bedbed is voorzien van een 100% fijne katoenen tijk. De witte bies zorgt voor een mooie afwerking. De tijk is voor Nomite label en is hiermee 100% anti allergisch! Het bedbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, namelijk;

  • Warmteklasse  1 (4-seizoenen): Het gehele jaar (bestaande uit een warmteklasse 3 en warmteklasse 4, samen warmteklasse 1)
  • Warmteklasse 2: Gemiddelde isolatie (Nederlands klimaat)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

Alle Castella Wega dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle uitvoeringen onderling te koppelen zijn. Hierdoor kunt u zelf de warmte van uw dekbed bepalen. Het Castella Wega Donzen dekbed is een veelzijdig en heerlijk soepel dekbed dat voor ieder persoon zeer geschikt is!
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Wilt u meer weten over de verschillende warmteklassen? klik dan hier

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 2 (winter), 4 Seizoenen (warmte klasse 3,4, en 1)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Castella Wega Donzen Dekbed

Vanaf  159,00

Het Castella Wega 4-seizoenen dekbed is een heerlijk zacht, soepel en vochtregulerend dekbed gevuld met hoogwaardig 90 witte Poolse ganzendons.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300