Castella Wega Donzen Dekbed

Beschrijving

Het Castella Wega 4 dekbed is een heerlijk zacht, soepel en vochtregulerend dekbed gevuld met hoogwaardig 90% witte Poolse ganzendons en 10% Poolse ganzenveertjes. Het bedbed is voorzien van een 100% fijne katoenen tijk. De witte bies zorgt voor een mooie afwerking. De tijk is voor Nomite label en is hiermee 100% anti allergisch! Het bedbed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, namelijk;

  • Warmteklasse  1 (4-seizoenen): Het gehele jaar (bestaande uit een warmteklasse 3 en warmteklasse 4, samen warmteklasse 1)
  • Warmteklasse 2: Gemiddelde isolatie (Nederlands klimaat)
  • Warmteklasse 3: Minder warm (Voor warme gebieden of mensen die het snel warm hebben)
  • Warmteklasse 4: Minst warm (Speciaal voor gebruik in Zomer of in warme gebieden)

Alle Castella Wega 4 dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle uitvoeringen onderling te koppelen zijn. Hierdoor kunt u zelf de warmte van uw dekbed bepalen. Het Castella Wega Donzen dekbed is een veelzijdig en heerlijk soepel dekbed dat voor ieder persoon zeer geschikt is!
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Wilt u meer weten over de verschillende warmteklassen? klik dan hier

Extra informatie

Maatvoering

140×200 cm (twijfelaar), 140×220 cm (twijfelaar), 200×220, 240×200, 240×220, 260×220

Warmteklasse

Warmteklasse 4 (Zomer), Warmteklasse 3 (Lente/Herfst), Warmteklasse 2 (winter), 4 Seizoenen (warmte klasse 3,4, en 1)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Castella Wega Donzen Dekbed

Vanaf  159,00

Het Castella Wega 4-seizoenen dekbed is een heerlijk zacht, soepel en vochtregulerend dekbed gevuld met hoogwaardig 90 witte Poolse ganzendons.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300