Auping Cleopatra 180×210 in Kersen 3-motorig Elektrisch incl. M Line Matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Wij bieden aan vanuit onze showroom/magazijn;
Auping Cleopatra 180×210 in Cherry Beach incl. Auping Cleopatra Hoofdbord in Cherry Beach, Auping Spiraalbodem 3-motorig elektrisch verstelbaar, M Line Cool Motion Hybrid 7 en M Line Cool Motion Hybrid 8 matras.
Deze unieke Auping Cleopatra set is uitgevoerd met:

  • 1x Auping Cleopatra 180×210 in Cherry Beach (Kersen beitskleur)
  • 1x Auping Cleopatra Hoofdbord 180 in Cherry Beach
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×210 in Volledig Elektrisch 3-motorig (Nek, Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 7 Matras (-80kg)
  • 1x M Line Cool Motion Hybrid 8 Matras (+80kg)

Nieuwprijs van deze Auping/M Line combinatie is €7498,00

Eenmalig geven wij u de kans om deze showroom-set aan te schaffen voor €4800,-
Wanneer u zoekt naar een nieuw bed is er een ‘jungle’ met mogelijkheden. Hierdoor wordt het kiezen voor een geschikt bed niet eenvoudig. Om een goed bed samen te stellen is het belangrijk om een aantal zaken voor uzelf duidelijk te hebben, namelijk; Wat vind u mooi? Boxspring of ledikant? Verstelbaar of niet? Hiermee maakt u het voor uzelf al een stuk eenvoudiger bij het maken van een goede keuze, maar bij het samenstellen van een juist bed is het uiterst belangrijk om alle facetten op elkaar afgestemd te hebben. Een goede basis of een prettige bedbodem en een heerlijk matras, maken voor u de ideale combinatie om lekker tot rust te komen. Auping levert al tientallen jaren bedden en is hiermee expert op het gebied van lekker slapen. De ledikanten van Auping voorzien miljoenen mensen in goede nachtrust. Een combinatie met een heerlijk matras maakt de set helemaal compleet!

Wij bieden éénmalig een Auping/M Line combinatie aan welke bomvol zit met comfort! Vanuit ons magazijn bieden wij een uniek Auping Cleopatra aan. Dit model is vroeger aangeboden als het welbekende Cleopatra Daybed ontworpen door Dick Cordemijer, maar is in een nieuw jasje gegoten. Het vernieuwde Cleopatra heeft alles wat tegenwoordig wordt verwacht van een bed. De nieuwe Cleopatra beschikt over een verhoogde instap. Dit maakt niet alleen in- en uitstappen eenvoudig, maar u kunt ook eenvoudig schoonmaken onder het bed. De rondingen aan het hoofd- en voeteneind zijn gebleven, maar wel in een solidere vorm. Het hoofdeinde is voorzien van een bijpassend Cleopatra hoofdbord. Het geheel geeft een ruimtelijke en frisse uitstraling.

Deze Auping Cleopatra set maakt van uw slaapkamer een echte leefkamer!
In deze set zijn twee 3-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems toegepast. Deze verstelbare bedbodems bieden u een optimale ventilatie een zeer prettige ondersteuning. De spiraalbodems beschikken over een dwars gespannen spiraal en hierdoor niet gevoelig voor doorzakken. Deze metalen bedbodems bestaan voor 80% uit lucht en 20% uit materiaal. U krijgt een maximaal ventilerend geheel met deze bedbodems. De drukverdeling van de bedbodems zijn solide en goed. De Auping spiraalbodem is de ideale basis om het matras qua ondersteuning maximaal tot zijn recht te laten komen. De verstelbaarheid van beide bedbodems gebeurd door een sterke motor. Een Auping spiraalbodem is solide, sterk en beschikt over een enorme levensduur.

Daarnaast is een Auping bed de garantie voor een prachtig design en een goede slaapbasis. M Line is de leverancier voor lekker slapen en fris opstaan! Verder combineert M Line alle innovaties op het gebied van matrassen met een superieur slaapcomfort. In deze set zijn de meest exclusieve matrassen uit de Cool Motion Hybrid serie toegevoegd.

Smeenk heeft de M Line Cool Motion Hybrid 7 en Cool Motion Hybrid 8 matras in deze set geplaatst. Deze matrassen zijn de topmodellen uit de collectie. Het matras heeft een opbouw van een stabiele 7 -zone pocketvering met daarop diverse afdeklagen. Bovenop de pocketvering bevindt zich een koudschuim drukverdeler welke is voorzien van een koudschuim-ballen zonering op de drukpunten. Hiermee krijgt uw lichaam een juiste ondersteuning en wordt de ventilatie in het matras verhoogd. De ISM Visco elastische toplaag geeft u een heerlijk zalig comfort. U zakt met uw lichaam iets weg in het matras, maar u ervaart geen ‘klam’ gevoel. De M Line Cool Motion Hybrid 7 en Cool Motion Hybrid 8 matrassen geven u een ongeëvenaard comfortabel slaapcomfort!

Heerlijk slapen is een garantie met deze droomset! Nu eenmalig beschikbaar voor een waanzinnig aantrekkelijke prijs! Wacht niet langer en voorzie uzelf van deze parel!
Bestel deze set direct online! U bent ook van harte welkom in onze winkels in Utrecht of Deventer! Liever het bed bezichtigen? Neemt u dan contact op met 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Cleopatra 180×210 in Kersen 3-motorig Elektrisch incl. M Line Matrassen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 4.800,00

Bestel hier onze Auping Cleopatra Kersen 2 Motorig. Interesse? Bestel via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht