Auping AVS Support Forest green Incl. 2x Auping AVS Spiraalbodem 90×200 volldeig elektrisch verstelbaar en Pocketveer-Compose matrassen Ultimate en Optimus

Aanbieding!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Auping AVS Support Forest green Incl. 2x Auping AVS Spiraalbodem 90×200 volldeig elektrisch verstelbaar en Pocketveer-Compose matrassen Ultimate en Optimus

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 2.650,00

Aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping AVS Support System met Auping Spiraalbodem 90×200 volledig elektrisch verstelbaar en luxe Pocketveer-Compose matras in stevig. 
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping AVS Support System 180×200 in de kleur Forest green
  • 2x Auping AVS Spiraalbodem 90×200 volledig elektrisch verstelbaar
  • 1x Pocketveer-Compose matras (Optimus) 90×200 in stevig
    1x Gestanste pocketveer- Composer matras (Ultimate) 90×200 stevig

Nieuwprijs van deze set is €4305,-
Eenmalig door ons aangeboden voor €2650,-
Een slaapkamer is de plaats in huis waar u daadwerkelijk tot rust komt. Om van optimale rust te kunnen genieten is het noodzakelijk om een goede slaapcombinatie te hebben. Een goede combinatie tussen onderstel, bedbodem en matras is hierbij van belang. Auping staat al meer dan 130 jaar bekend als producent van kwaliteitsbedden. Wanneer u eenmaal een Auping heeft gehad, wilt u nooit een ander bed…
Smeenk bedden is de grootste aanbieder van refurbished Auping bedden van Nederland. Eenmalig wordt er een geweldige mooie Auping AVS Support systeem set aangeboden. De Auping AVS support is de voorloper van de Auping Original. Dit model heeft een prachtig modern en strakke uitstraling. Het forest green fram is ijzersterk en staat hoog van de grond. Hierdoor is het ledikant optimaal ventilerend en is het eenvoudig om schoon te houden.
Het Auping AVS Support System is uitgerust met een Auping AVS spiraalbodem. In deze set is de Auping AVS support i.c.m. een Auping AVS spiraalbodem in volledig elektrisch verstelbare uitvoering. De Auping spiraalbodem geeft optimale ondersteuning aan het matras. Door de open structuur van de bedbodem is bodem optimaal ventilerend, maar vooral onverslijtbaar. De spiraalbodem die op deze set is geplaatst heeft de beschikking over twee comfortslides. Hiermee kunt u de hardheid van de spiraalbodems zelf instellen. Ten opzichte van andere spiraalbodems, kunt u dus eenvoudig de tegendruk bepalen en genieten van optimale ondersteuning van de spiraalbodem.
Een spiraal en frame zorgen voor de fundering van een goed matras.

Matras Optimus heeft een ongeëvenaard comfort, optimale ondersteuning en drukverlaging, een perfecte ventilatie en een zeer lange levensduur! Het exclusieve composeschuim genereert een perfecte balans waardoor optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.
Het 7-zone pocketgeveerde interieur is gemaakt van de hoogste kwaliteit thermisch gehard staal. Het matras is aan twee kanten afgedekt met 5cm bijzonder composeschuim met het hoogst haalbare soortelijk gewicht (80kg/m3). De luxe, dik gevoerde, antiallergische tijk met handvaten heeft een afritsbaar en makkelijk uitwasbaar bovenblad.
Deze eigenschappen maken van de Optimus een matras van wereldformaat dat op geen enkel punt onderdoet voor matrassen van Auping, Ubica, Eastborn, M-Line en Pullman en in verhouding toch betaalbaar blijft!
Deze matras is in drie varianten leverbaar; medium, stevig en extra stevig

Bestel direct online! Of kom langs in onze winkels in Deventer of Utrecht.
LET OP: WILT U TWEE SETS BESTELLEN? U DIENT DIT DAN TWEEMAAL AAN TE KLIKKEN!

Uitverkocht