Auping Auronde 1500 200×200 in Rood 3-Motorig Elektrisch

Aanbieding!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 200×200 in Rood 3-Motorig Elektrisch

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.999,00

Wij bieden aan:
Auping Auronde 1500 200×200 in rood incl. 3-motorig Elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems, Combispring-Compose de luxe ‘Ultimate’ matras Medium en Combispring- Compose de luxe ‘Ultimate’ matras in Stevig.
Deze Auping Auronde showroomset bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5cm) 200×200 in rood
  • 2x Auping Spiraalbodem 3-Motorig elektrisch verstelbaar (Rug-nek en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x Achter element met aanhangtafels
  • 1x Combispring-Compose de luxe ‘Ultimate’ 90×200 in Medium (-80kg)
  • 1x Combispring-Compose de luxe ‘Ultimate’ 90×200 in Stevig (+80kg)

Nieuwprijs van deze Auping Auronde 2000 set is €6315,00
Wij bieden deze showroom set eenmalig aan voor €3100,00!
Het mag bijna een traditie worden genoemd in menig Nederlandse slaapkamer. Een Auping Auronde bed prijkt in veel slaapkamers en bied miljoenen mensen goede nachtrust. Het kenmerkende model uit de Auping collectie is al sinds 1973 uiterst populair en tegenwoordig is het bed weer helemaal in een nieuw jasje gegoten. Het nieuwe jasje bestaat voornamelijk uit opties m.b.t. kleuren, want het model is en blijft hetzelfde als tientallen jaren geleden. De ronde hoeken met sprekende ogen geven het de herkenbare uitstraling en het 14-laags beukenhouten frame maken van het bed een oersterk geheel. Met een Auping Auronde set in uw slaapkamer, hoeft u nooit meer een ander bed aan te schaffen!
Tom Smeenk maakt het voor u mogelijk om een met een minimale investering, een uitstekende nachtrust in huis te halen. Wij bieden eenmalig een complete, elektrisch verstelbare Auping Auronde 1500 set aan. Deze Auping Auronde heeft als showroom model dienst gedaan. Het bed is uitgevoerd in een  lits-jemeaux maat van 200×200. Deze set is afgewerkt met een rode kleur. De zijdeglans witte kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling, maar geeft u de mogelijkheid om het ledikant eenvoudig op te vrolijken met beddengoed. De Auronde 1500 uitvoering is de middel hoge variant in de Auping Auronde serie en maakt het in- en uitstappen, schoonmaken en opmaken zeer gemakkelijk. Deze set is voorzien van twee luxe elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. De spiraalbodems van auping staan bekend vanwege het gebruik van robuuste materialen, optimale ventilatie en een zeer lange levensduur. De spiraalbodem is voor 20% gemaakt van metaal. De andere 80% is lucht. Hierdoor is er geen enkele bedbodem op de markt beschikbaar die een betere ventilatie aanbied. De drukverdeling van de bedbodem is gelijk op ieder punt. Zo kan het matras maximaal tot uiting komen.  In deze set zitten twee 3-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze bedbodems zijn, vanuit ligpositie, eenvoudig te verstellen bij het rug-nek en benen gedeelte met knieknik. Een heerlijke ondersteuning en een zeer prettige toevoeging wanneer u wilt genieten van een serie, film en/of tijdschrift.
In een bed wilt u tot rust komen. Om dit te kunnen bieden heeft Tom Smeenk deze set voorzien van twee optimaal ondersteunende en ventilerende matrassen uit de collectie. De Combispring-Compose de luxe ‘Ultimate’ matrassen zijn uitgevoerd met de nieuwste technieken op het gebied van matrassen. Het matras bestaat uit een 7-zone gestampte pocketvering. Deze pocketvering zit verwerkt in een hoogwaardige koudschuim kern. De pocketveren zijn geplaatst op de drukpunten van het lichaam. Hierdoor ervaart u weinig tegendruk en wordt het lichaam goed ondersteund. De toplaag van innovatief Compose schuim geeft de ‘finishing touch’ van het matras. De 8cm dikke afdeklaag zorgt ervoor dat het hele lichaam iets wegzakt in het matras, maar niet warm aan gaat voelen. De open celstructuur van het schuim zorgt ervoor dat het matras fris en koel blijft gedurende de gehele nacht. Een goede vochtafvoer in het matras maken van het matras een zeer duurzaam geheel. Het matras hoeft niet te worden gedraaid en beschikt over een rekbare, wasbare en anti allergische tijk. Met het Combispring-Compose de luxe ‘Ultimate’ matras gaat u ongestoorde nachten beleven!
Een showroomset waarmee u jarenlang uitkijkt om weer uw bed in te duiken! Tom Smeenk geeft u eenmalig de mogelijkheid om een Elektrisch verstelbare Auping Auronde 2000 set aan te schaffen met voortreffelijke matrassen, maar wel tegen een echte droomprijs!
Bestel deze Auping Auronde set nu online! Voor meer informatie kunt u langskomen in onze winkels in Deventer of Utrecht, of neemt u gerust contact met ons op via 085-3036392.

Uitverkocht