Auping Auronde 2000 180×200 in Diepzwart 2M Elektrisch en Hoge Achterwand

Aanbieding!

Beschrijving

Vanuit onze showroom in Deventer bieden wij aan:
Auping Auronde 2000 180×200 in Diepzwart. Incl. 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems, Auping Auronde met hoge achterwand met roldeurkastjes in Diepzwart en 100% Latex matrassen in medium en stevig.

Deze Auping Auronde 2000 set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 2000 180×200 in Diepzwart
  • 2x Auping Spiraalbodem 466 90×200 in 2-motorig elektrisch verstelbaar (Rug- en benen elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Hoge achterwand met roldeurkastjes in Diepzwart
  • 1x 100% Latex de luxe ‘Natura’ 90×200 in Medium
  • 1x 100% Latex de luxe ‘Natura’ 90×200 in Stevig

Nieuwprijs van deze Auping Auronde set is €7865,00

Vanuit onze showroom bieden wij deze set eenmalig aan voor €3750,00
Een Aupign Auronde siert menig slaapkamer in Nederland. Sinds de introductie van het ledikant in 1973, is de Auping Auronde het meest verkochte bed van Nederland. Een Auping Auronde heeft door zijn simpele, tijdloze en solide bouw een uitstraling en kwaliteit wat eenvoudig kan worden geplaatst in ieder interieur. De veelzijdigheid in kleuren, accessoires en maten is zeer uitgebreid en hierdoor is het bed geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij een Auping Auronde is het mogelijk om alles heel basis uit te voeren, maar ook helemaal uit te pakken en het bed te voorzien van alle denkbare luxe. Met een Auping Auronde bed heeft u de mogelijkheid om het bed in de loop van de jaren uit te breiden. Een Auping Auronde geeft u slaapcomfort voor het leven!

Smeenk geeft u, vanuit de showroom in Deventer, de mogelijkheid om uzelf te verrijken met een prachtig luxe Auping Auronde set. Vanuit de showroom beiden wij een Auping Auronde 2000 set aan. Deze set beschikt over een Auronde bed ombouw van 180cm breedte en 200cm lengte. De ombouw is voorzien van Auping Auronde poten in 48 cm hoogte. Hierdoor is het bed eenvoudig in-en uit te stappen, maar ook eenvoudig schoon- en op te maken. Aangezien het Auronde model beschikt over ruimte onder het bed, kunt u de ruimte eenvoudig gebruiken voor opslag en/of andere zaken. Een Auping Auronde bedombouw waarbij het maximale gemak wordt geboden!

Deze diepzwarte Auping Auronde 2000 showroom set is, naast de verhoogde bed ombouw, ook voorzien van een zeer elegante en bijpassende hoge achterwand met roldeur kastjes. De Auping Auronde hoge achterwand met roldeur kastjes is afgewerkt in dezelfde Diepzwarte kleur en is de ideale toevoeging op de bed ombouw. De achterwand bestaat uit twee nachtkastjes, welke voorzien zijn van twee opbergvakken achter de lade, een lectuurhouder en een bovenplateau voor het plaatsen van bijvoorbeeld een wekker/telefoon. Verder loopt de achterwand in het geheel door achter het ledikant en hierdoor wordt er extra opbergruimte gecreëerd. De achterwand steekt aan beide kanten van het ledikant ongeveer 50 centimeter uit. De totale hoogte van de achterwand is 62 centimeter. Met deze Auping Auronde hoge achterwand geeft u uzelf een enorme boost in luxe, gemak en uitstraling!

Een Auping Auronde set is niet compleet zonder goede bedbodems. Auping spiraalbodems zijn al jarenlang de best ventilerende bedbodems en ijzersterk. Om u optimaal slaapgenot te bieden is deze set voorzien van twee 2-motorig 466 elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Deze bedbodems beschikken over ieder twee motoren. Het ruggedeelte is elektrisch verstelbaar, maar ook het voeteneind is eenvoudig vanuit ligstand te verstellen. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van uw favoriete slaaphouding. Deze spiraalbodems i.c.m. de hoge achterwand en auronde bedombouw, maken van deze set een perfecte basis voor een optimale nachtrust.

Een goede nachtrust geeft u de mogelijkheid om dagelijks fris en goed te kunnen functioneren. Om u hiermee te voorzien van 100% lekker slapen garantie, heeft Smeenk deze set uitgevoerd met 100% Latex de luxe ‘Natura’ matrassen. Het 100% latex met een soortelijk gewicht van 75kg/m3 in combinatie met de gestanste zone-indeling maken dit matras tot een absolute smaakmaker onder de latex matrassen. Middels de hoge puntelasticiteit is dit één van de beter ondersteunende matrassen van het moment. Door de gestanste zone-indeling is het een zeer goed ventilerend matras. Het matras is aan twee kanten beslaapbaar en kan dus gekeerd worden. De luxe tijk heeft een stretch waardoor het matras nog mooier aansluit op het lichaam. Ook zit er een cashmere vezel in verwerkt dat zorgt voor een natuurlijk slaapklimaat, in de zomer wat koeler, in de winter wat warmer!

Een ‘plaatje’ in uw slaapkamer met een ongeëvenaard slaapcomfort! Gun uzelf luxe, gemak en comfort met deze Auping Auronde set van Smeenk!

Deze set te zien in onze winkel in Deventer! Overtuigd? Bestel dan direct online! Voor meer informatie kunt u bellen naar 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×200 in Diepzwart 2M Elektrisch en Hoge Achterwand

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.750,00

Bekijk hier onze Auping Auronde 2000 Diepzwart, 180 x 200. Interesse? Bestel via de webshop of bezoek onze showroom!

Uitverkocht