Auping Auronde 2000 180×200 in Alpine Wit 1M Elektrisch incl. Nubilem Deluxe Matrassen

Aanbieding!

Beschrijving

Auping Auronde; 180×200 cm. Type 2000 (48 cm)
Kleur : leigrijs
2x Spiraal 90×200 cm. 1 motorig
2x Matras Nubilem Deluxe (koudschuim Pocket veer) 90×200 cm.
Voor €2399,-
Eén van onze topproducten is de pocketveer koudschuim matras ‘Nubilem Deluxe’! Dit matras biedt een solide basis voor een goede nachtrust. Een Nederlands fabricaat matras met een super prijs-kwaliteitsverhouding! De Nubilem Deluxe matrassen van Smeenk bestaan uit een thermisch geharde 7-zone pocketgeveerde kern met een 5cm dikke afdekking van het hoogste kwaliteit HR55 koudschuim. Dit schuim heeft een aantal unieke, levenskwaliteit verbeterende eigenschappen zoals:

 • Open celstructuur voor goede ventilatie en vochtopname
 • Goede lichaamsondersteuning
 • Lange levensduur door de hoge elasticiteit
 • Tweezijdig te beslapen
 • Afritsbare- en anti-allergische tijk
 • Vormvast
 • Weinig tot geen kuilvorming
 • Origineel Nederlands fabricaat
 • Bij uitstek geschikt voor mensen die overmatig transpireren, een voorkeur voor wat steviger slapen hebben en houden van een koele afdekking

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 2000 180×200 in Alpine Wit 1M Elektrisch incl. Nubilem Deluxe Matrassen

 2.399,00

Bestel hier onze Auping Auronde 2000 180×200 in Alpine Wit. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom in Deventer of neem contact op!

Winkelafspraak
 • Zeer snelle levertijden
 • Nederlands fabricaat
 • Gratis bezorging en montage vanaf 300