Complete Auping Auronde 1000 set 180×200 in de kleur Beige incl. matrassen

Aanbieding!

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Complete Auping Auronde 1000 set 180×200 in de kleur Beige incl. matrassen

 2.350,00

Te koop aangeboden vanuit onze showroom in Deventer
Auping Auronde 1000 180×200 in Beige incl.  hand verstelbare Auping spiraalbodems, Hoofdbord, 2x Aanhangtafel en Pocketvering-Koudschuim Deluxe matrassen
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1000 (34,5cm) 180×200 in beige
  • 2x Auping Spiraalbodem 90×200 hand verstelbaar
  • 2x Pocketvering-Koudschuim Deluxe matras 90×200 in Stevig
  • 1x Hoofdbord hoog
  • 2x Aanhangtafel beige

Nieuwprijs van deze Auping set is €5460,-
Eenmalig showroommodel Deventer aangeboden voor €2350,00
Wilt u een goede investering doen? Investeer dan in uw nachtrust! Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag goed kunt functioneren, fris en helder kunt nadenken en een goede weerstand behoud. Er zijn een aantal aspecten belangrijk bij het kiezen van een juiste ‘slaapcombinatie’. Omdat een goed bed bestaat uit verschillende onderdelen, moeten alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd om een goed slaapcomfort en slaapklimaat te krijgen. Auping is al tientallen jaren het merk op het gebied van lekker slapen. Met een mooie uitstraling, duurzame product onderdelen en een groot assortiment, geeft Auping u de mogelijkheid om het bed van uw dromen samen te stellen! Het grote voordeel van Tom Smeenk is; Auping slapen voor een veel aantrekkelijkere prijs! Tom Smeenk is al jarenlang het adres voor uw refurbished Auping bed. Auping bedden in nieuwstaat, maar voor een derde en/of de helft van de nieuwprijs! Tom Smeenk maakt Auping betaalbaar.

Deze set gelijk bestellen? Bestel dan in onze webshop! Liever wat meer informatie? Komt u dan langs in een van onze showrooms in Deventer of Utrecht! U kunt ons ook tijdens openingstijden bereiken op 085-3036392.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300