Auping Auronde 1500 180×200 in Wenge 2-motorig Elektrisch incl. Hoofdbord

Aanbieding!

Beschrijving

Te koop aangeboden vanuit ons magazijn:
Auping Auronde 1500 180×200 in Wenge (bruin/zwart) incl. 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems, Auping Auronde Hoofdbord in Wenge, M Line Slow Motion Hybrid 6 matrassen.
Deze set bestaat uit:

  • 1x Auping Auronde 1500 (41,5 centimeter) 180×200 in Wenge (bruin/zwart met houtnerf)
  • 2x Auping spiraalbodem 90×200 in Volledig Elektrisch 2-motorig (Rug- en benen met knieknik elektrisch verstelbaar)
  • 1x Auping Auronde Hoofdbord 180 in Wenge
  • 2x M Line Slow Motion Hybrd 6 matras 90×200 (Medium/stevig)

Nieuwprijs van deze Auping Auronde 1500 set is €6973,00

Eenmalig bieden wij deze voortreffelijke Auping Auronde 1500 set aan voor €3400,00
Een bed is uniek! Het leven begint in bed en zal gedurende het leven een belangrijke plek zijn om in door te brengen. Misschien is het bed wel het meest gebruikte en waardevolle meubel in uw huis. Aangezien u gemiddeld acht uur per nacht doorbrengt in bed, is dit belangrijk voor uw fysieke en geestelijke gesteldheid. Wanneer u een goede nachtrust heeft, kunt u goed functioneren overdag en bent u fris een opgewekt. Ieder persoon is verschillend qua bouw, qua slaapvoorkeur en qua slaapklimaat. Hierdoor is het niet eenvoudig een bed samen te stellen dat goed pas bij uw voorkeur. Een bed moet namelijk goede ondersteuning bieden, maar vooral  heerlijk slaapcomfort. Een Auping Auronde ledikant voorziet in zowel ondersteuning, maar comfort staat centraal bij dit ledikant. Met een tijdloos en ijzersterke ombouw haalt u een bed voor het leven in huis!

Smeenk geeft u de mogelijkheid om te kunnen gaan slapen op een zeer mooie en uitgebreide Auping Auronde 1500 set! De Auping Auronde is uitgebracht in drie verschillende hoogtes, namelijk; 34,5 cm,  41,5 cm en 48 cm frame hoogte. De Auping Auronde 1500 staat voor een bed ombouw met een frame van 41,5cm hoog. Dit midden-hoge model is zowel geschikt voor jongeren als ouderen. De verhoogde instap zorgt ervoor dat u met uw knieën in een hoek van +-90 graden komt. Dit vermindert de druk op uw rug en naast het in- en uitstappen wordt het opmaken ook een stuk eenvoudiger. Door de verhoogde poten is er tevens opslagruimte onder het bed. Wanneer u verlegen zit om opslagruimte, kunt u de ruimte onder het bed hiervoor eenvoudig gebruiken. De Auping Auronde bed ombouw is uitgevoerd in een luxe beits kleur.

Deze Wenge kleur is typerend door de bruin/zwarte kleur, maar hierin zit een zichtbare houtnerf. Een mooie levendige kleur en  zeer tijdloos. Deze Auping Auronde 1500 wenge set is daarnaast voorzien van een Auping Auronde Hoofdbord. Deze extra accessoire zorgt ervoor dat uw kussen niet van het bed kan vallen en dat uw behang beschermt blijft tegen vettigheid. Een mooie uitgebreide Auping Auronde bed ombouw welke van alle gemakken voorzien is!

Luxe en comfort worden vaak in een zin uitgesproken. Om dit allemaal te kunnen aanbieden is deze set voorzien van twee 2-motorig elektrisch verstelbare Auping spiraalbodems. Auping spiraalbodems zijn de meest stevige bedbodems die er verkrijgbaar zijn, en naast de stevigheid ook nog een optimaal ventileren. De bedbodem bestaat voor 80% uit lucht en 20% van de bedbodem is gemaakt van solide metaal. De dwarsgespannen spiraalbodem zorgt ervoor dat u het maximale comfort uit uw matrassen kan halen en dat de bedbodems niet kunnen doorzakken in de loop van de jaren. De 2-motorige verstelbaarheid maak het mogelijk om zowel het hoofd- als voeteneind met knieknik seperaat te verstellen. Beide bedbodems beschikken over een aparte afstandsbediening welke geklemd kan worden aan de bedombouw. Een aangename luxe waarmee u kunt genieten van een waanzinnig luxe comfort.

Een voortreffelijk slaapcomfort kunt u behalen uit een goed matras. Een goed matras heeft een solide en sterke opbouw, waarbij ondersteuning en ventilatie maximaal moeten zijn. M Line heeft door jarenlang onderzoek een matras samengesteld die voorziet in deze onderdelen.

De M Line Slow Motion Hybrid 6 matras geeft een heerlijk soepel slaapcomfort, maar geeft wel ondersteuning waar het lichaam vraagt om ondersteuning. Het matras heeft een Visco elastische ISM afdeklaag. Deze toplaag is voorzien van insnedes waardoor het materiaal direct de oorspronkelijke vorm aanneemt en niet warm aan gaat voelen. Onder de visco elastische toplaag zit een koudschuim drukverdeler. Deze drukverdeler zorgt ervoor dat de onderlaag, de 7-zone pocketvering, een goede ondersteuning geeft aan de toplagen. Door de eenzijdige opbouw hoeft het matras niet gedraaid te worden en hoeft u niet meer aan de slag met een zwaar matras. Met de M Line Slow Hybrid 6 matrassen heeft u juweeltjes van matrassen in uw slaapkamer!

Een Elektrisch verstelbare Auping Auronde 1500 set met overheerlijke matrassen. Deze set is een garantie voor perfecte nachtrust!
Bestel deze set direct! Liever even langskomen? 

U bent van harte welkom in onze showroom in Deventer of Utrecht! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-3036392.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Heel goed!

Snel en bed als nieuw! Vriendelijke bezorgers die het bed vlot in elkaar hadden

Geertje
Haarlem
10

Conform afspraak geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd en geplaatst. Rommel weer keurig meegenomen.

Rob
Leek
10

Prima bedrijf

In Utrecht geweest. Fijne winkel. Vriendelijk geholpen. Bezorging en montage prima. Keurige mensen die netjes werken.

Anouk
Kootwijk
9

Geleverd volgens afspraak

Het bestelde bed is volgens afspraak geleverd. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen.

Borgers
Apeldoorn
Bekijk alle reviews

Auping Auronde 1500 180×200 in Wenge 2-motorig Elektrisch incl. Hoofdbord

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 3.400,00

Bestel hier de Auping Auronde 1500 Wenge, 2 motorig elektrisch inclusief hoofdbord. Interesse? Bestel via de webshop!

Uitverkocht