Smeenk Lattenbodem ‘Ultra’ Elektrisch Hoog/Laag

Beschrijving

De Smeenk ‘Ultra’ Hoog/Laag lattenbodem zorgt ervoor dat u altijd prettig in- en uit kan stappen uit uw bed, maar ook zeer geschikt voor verzorging op bed en het opmaken van uw bed. Een hoog/laag lattenbodem kan eenvoudig worden geplaatst in uw huidige bedombouw, waardoor u geen compleet nieuw bed hoeft aan te schaffen. Deze ‘Ultra’ lattenbodem is 2-motorig elektrisch verstelbaar. U kunt eenvoudig het ruggedeelte verstellen, tevens is ook het voeteneind met knieknik elektrisch verstelbaar.Met deze lattenbodem kunt u uw ideale slaappositie zelf instellen.
De Smeenk ‘Ultra’ Hoog/laag lattenbodem bestaat uit:

  • Bedlift met 35cm horizontale verhoging
  • Ruggedeelte elektrisch verstelbaar (2-motorig)
  • Voeteneind met knieknik elektrisch verstelbaar (2-motorig)
  • In hardheid te verstellen latten (28-lats gelaagd beuken)
  • 12 cm dikte van totale installatie

Bij interesse graag contact opnemen via 085-3036392.

Extra informatie

Afmeting

90×200, 80×200

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Smeenk Lattenbodem ‘Ultra’ Elektrisch Hoog/Laag

 1.395,00

Bekijk hier onze Smeenk Lattenbodem ‘Ultra’ Elektrisch Hoog/Laag. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom of neem contact op!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300