Beschrijving

Wilt u nog even lezen in bed voor het slapen gaan? Met de verstelbare Aureo bedlamp met dimmer heeft u de ideale verlichting op uw eigen slaapplek, zonder dat uw partner er last van heeft! De Aureo bedlamp wordt per stuk geleverd.
I.v.m. de verschillende montage sets bij de lampjes gelieve in de opmerkingen aangeven aan welke kant van het bed u het lampje wilt plaatsen  gezien vanuit op de rug liggende positie en wat het type spiraal is :  zwart, blauw/grijs = K2, Original, AVS Wanneer u twijfelt kunt u een foto mailen naar info@smeenkbedden.nl

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

100% tevreden

Goede service en levering naar volle tevredenheid.

Ria
Posterenk
9

Tevreden klant

Van bezoek in de winkel tot levering/plaatsing alles keurig geregeld. Prima prijs voor een goed product. Het melden waard is de perfecte track&trace, tot bijna op de meter te volgen waar de vrachtwagen rijdt, hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen.

Nico
Kool
10

Super tevreden!!

Niet van nieuw te onderscheiden in een woord Super. Alles klopte de levering de afwerking, keurige mannen die het bed in elkaar zetten. En niet onbelangrijk de verpakking meenamen. Echt een aanrader!!

Greetje Scholten
Heerenveen
10

Top service

Alles goed geregeld, bed geplaatst en oude bed mee terug. Goede prijs. Aanrader!

Karin
Oegstgeest
Bekijk alle reviews

Refurbished Aureo bedlamp met dimmer per stuk

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 175,00

Uitverkocht