Pocketveer compose matras ‘Optimus’

Beschrijving

Voor diegenen die het beste van het beste willen, hebben we de Optimus matras van Smeenk. Deze matras steekt op alle fronten met kop en schouders boven de rest uit! Een ongeëvenaard comfort, optimale ondersteuning en drukverlaging, een perfecte ventilatie en een zeer lange levensduur! Het exclusieve composeschuim genereert een perfecte balans waardoor optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.
Het 7-zone pocketgeveerde interieur is gemaakt van de hoogste kwaliteit thermisch gehard staal. Het matras is aan twee kanten afgedekt met 5cm bijzonder composeschuim met het hoogst haalbare soortelijk gewicht (80kg/m3). De luxe, dik gevoerde, antiallergische tijk met handvaten heeft een afritsbaar en makkelijk uitwasbaar bovenblad.
Deze eigenschappen maken van de Optimus een matras van wereldformaat dat op geen enkel punt onderdoet voor matrassen van Auping, Ubica, Eastborn, M-Line en Pullman en in verhouding toch betaalbaar blijft!
Deze matras is in drie varianten leverbaar; medium, stevig en extra stevig

  • Medium – 80 kg.
  • Stevig -100 kg
  • Extra stevig + 100 kg.

Levertijd: 3-5 werkdagen.
Garantie: 3 jaar fabrieksgarantie op fabricage fouten en veerbreuk.

Extra informatie

Hardheid Matras

extra stevig (+100kg), medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Pocketveer compose matras ‘Optimus’

Vanaf  795,00

Voor diegenen die het beste van het beste willen, hebben we de Optimus matras van Smeenk. Dit matras is 23 cm. dik. De Optimus matras steekt op alle fronten met kop en schouders boven de rest uit!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300