Pocketveer compose matras ‘Optimus’

Beschrijving

Voor diegenen die het beste van het beste willen, hebben we het Pocketveer compose matras van Smeenk. Dit matras steekt op alle fronten met kop en schouders boven de rest uit! Een ongeëvenaard comfort, optimale ondersteuning en drukverlaging, een perfecte ventilatie en een zeer lange levensduur! Het exclusieve Pocketveer compose schuim genereert een perfecte balans waardoor optimaal slaapcomfort is gegarandeerd.

Het 7-zone pocketgeveerde interieur is gemaakt van de hoogste kwaliteit thermisch gehard staal. Het matras is aan twee kanten afgedekt met 5cm bijzonder composeschuim met het hoogst haalbare soortelijk gewicht (80kg/m3). De luxe, dik gevoerde, antiallergische tijk met handvaten heeft een afritsbaar en makkelijk uitwasbaar bovenblad.
Deze eigenschappen maken van het Optimus een matras van wereldformaat dat op geen enkel punt onderdoet voor matrassen van Auping, Ubica, Eastborn, M-Line en Pullman en in verhouding toch betaalbaar blijft!
Dit matras is in drie varianten leverbaar; medium, stevig en extra stevig

  • Medium – 80 kg.
  • Stevig -100 kg
  • Extra stevig + 100 kg.

Levertijd: 3-5 werkdagen.
Garantie: 3 jaar fabrieksgarantie op fabricage fouten en veerbreuk.

Extra informatie

Hardheid Matras

extra stevig (+100kg), medium (- 80kg), stevig (-100kg)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Pocketveer compose matras ‘Optimus’

Vanaf  795,00

Voor diegenen die het beste van het beste willen, hebben we het Optimus matras van Smeenk. Dit matras is 23 cm. dik. Het Optimus matras steekt op alle fronten met kop en schouders boven de rest uit!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300