Cevilit Stretch Molton Topper

Beschrijving

Een molton matrasbeschermer is meer dan alleen een simpele matrasbeschermer. Deze Cevilit Stretch molton voor topdekmatrassen (toppers) geeft u een heerlijk zacht en soepel gevoel. Door de toevoeging van stretch vormt de molton eenvoudiger mee met het lichaam en ervaart u een optimaal comfort. Daarnaast beschermt de molton maximaal uw topdekmatras, matras en bedbasis.
De Cevilit stretch molton voor topper is geschikt voor topdekmatrassen tot een hoogte van maximaal 15cm hoekhoogte. De topper heeft een samenstelling van 80% zeer soepel katoen en 20% polyester. Deze topper molton is wasbaar op 60 graden en droogtrommelbestendig.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Prima levering

De levering verliep keurig, een van de transformators was niet in orde, maar dat werd ook keurig en snel opgelost. We hebben twee mooie bedbodems en zijn er erg blij mee!

Sigrid
Maassluis
10

TOP !!!

Uitstekend geholpen bij maken van een keuze. Prettig bij bezorging en monteren van onze Auping Auronde

Cor en Linda Wonnink
Wijhe
10

Goed geleverd

Tip: als er nog geen levering heeft plaats gevonden dan niet al vast een bericht geven dat er al geleverd is, dus tijdverbanden netjes uitvoeren en niet vooraf al vast invullen, dat levert verwarring op. Verder prima af levering, aardige mensen!!!

Pieter
Winterswijk-meddo
10

Prima

Goede voorlichting, attent en goede service.

C.S. Korpershoek
ALMELO
Bekijk alle reviews

Cevilit Stretch Molton Topper

Vanaf  32,50

Bestel hier onze Cevilit Stretch Molton Topper. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom of neem contact op!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300