Cevilit Stretch Molton Topper

Beschrijving

Een molton matrasbeschermer is meer dan alleen een simpele matrasbeschermer. Deze Cevilit Stretch molton voor topdek matrassen (toppers) geeft u een heerlijk zacht en soepel gevoel. Door de toevoeging van stretch vormt de molton eenvoudiger mee met het lichaam en ervaart u een optimaal comfort. Daarnaast beschermt de molton maximaal uw topdek matras, matras en bedbasis.
De Cevilit stretch molton voor topper is geschikt voor topdek matrassen tot een hoogte van maximaal 15cm hoekhoogte. De topper heeft een samenstelling van 80% zeer soepel katoen en 20% polyester. Deze topper molton is wasbaar op 60 graden en droogtrommel bestendig.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen.

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Cevilit Stretch Molton Topper

Vanaf  32,50

Bestel hier onze Cevilit Stretch Molton Topper. Heeft u interesse? Bezoek onze showroom of neem contact op!

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300