Refurbished aanhangtafel per stuk

Beschrijving

Deze Auping aanhangtafel is verschuifbaar en kunt u op elke plek aan uw Auping Auronde bevestigen. De Auping aanhangtafel wordt geleverd in de door u gewenste kleur. Een ideaal bijzettafeltje als u in bed ligt en uw spullen binnen handbereik wilt hebben.
Welke kleur?

De aanhangtafel wordt standaard geleverd in onderstaande zijdeglans kleuren. U kunt uw aanhangtafel ook in uw eigen RAL kleur geleverd krijgen en/of afgewerkt in hoogglans in plaats van zijdeglans (dit overigens tegen een meerprijs van €150,- wanneer u enkel accessoires aanschaft. Bij een complete serie wordt deze meerprijs mee berekend in onze configuratie. Voor een hoogglans afwerking rekenen wij ook een extra meerprijs). Onze standaard zijdeglans kleuren zijn:

  • Alpine Wit
  • Zandgrijs
  • Leigrijs
  • Taupe
  • Diepzwart

Extra informatie

Gewenste kleur

Alpine Wit, Diepzwart, Eigen RAL kleur, Leigrijs, Taupe, Zandgrijs

Hoogte tafel

34,5 cm (Auping Auronde 1000), 41,5 cm (Auping Auronde 1500), 48 cm (Auping Auronde 2000)

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

9

Goede winkel

Goed advies in de winkel tegen hele scherpe prijzen. Besteld en een afleverdag afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd en hebben het bed heel snel gemonteerd en het verpakkingsmateriaal meegenomen. En we slapen heerlijk op ons nieuwe bed!

Rob
Swifterbant
9

Zegt wat hij doet, doet wat hij zegt, een verademing!

Eindelijke een bedrijf die telefonisch direct bereikbaar is, duidelijke afspraken, nakomen van afspraken, vriendelijk: kortom zegt wat hij doet, doet wat hij zegt! Een verademing.

Arina
Vriescheloo
10

In een woord ‘uitzonderlijk’

Ik heb tijdens de feestdagen besteld, ik werd nagenoeg per ommegaande gebeld voor een bezorg afspraak. Ik kon de bezorger volgen op de afgesproken dag, en als klap op de vuurpijl zette hij het bed in nog geen 10 minuten in elkaar! Bedankt <3

Marlies
Alkmaar
10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
Bekijk alle reviews

Refurbished aanhangtafel per stuk

Vanaf  150,00

Deze aanhangtafel is verschuifbaar en kunt u op elke plek aan uw Auping Auronde bevestigen. De aanhangtafel wordt geleverd in de door u gewenste kleur. Een ideaal bijzettafeltje als u in bed ligt en uw spullen binnen handbereik wilt hebben. De aanhangtafel wordt per stuk geleverd.
Uw eigen RAL kleur kunt u doorgeven bij het afrekenen van uw bestelling.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300