Welke boxspring past bij mij?

Een boxspring is een populair bed. De meest voorkomende reden? Een boxspring geeft mensen een luxe gevoel. Een andere naam voor de boxspring is dan ook wel ‘een hotelbed’. Omdat ieder mens weer andere behoeften heeft, bieden wij verschillende boxsprings aan. Een belangrijke vraag voordat u een boxspring aanschaft is dan ook ‘welke boxspring past bij mij?’.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een onderstel met poten waarop een matras gelegd wordt. In het onderstel zitten meestal veren en de buitenkant is bekleed met stof of leer. De boxspring zelf is alleen de bedbodem. Een volledige boxspring-combinatie bestaat uit:

  • De boxspring (bedbodem);
  • Een boxspring-onderstel op pootjes;
  • Een matras;
  • Eventueel een topmatras;
  • Eventueel een hoofd- en/of voetbord.

Tom Smeenk biedt verschillende boxsprings aan, namelijk ‘Smeenk Santiago 23’, ‘Smeenk ‘Royal Class’ en ‘Smeenk Prestige’. Hieronder leggen wij uit wat elk boxspring inhoudt en of deze bij u past.

Smeenk ‘Santiago 23’

De Smeenk ‘Santiago 23’ is een uitgelezen slaapsysteem van Tom Smeenk. De pocketgeveerde boxen geven het bed een ultiem comfort en uw keuze uit verschillende poten zorgt voor de ‘finishing touch’. De Santiago heeft een box van 23 centimeter hoog. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende matrassen, hoofdborden en poten!

Smeenk ‘Royal Class’

De Smeenk ‘Royal Class’ is een extra luxe boxspring. Het sublieme comfort van deze boxspring is te danken aan de 2-motorige elektrische verstellen van het rugdeel en de benen met knieknik. Kortom, maak van uw slaapkamer een ‘leefkamer’. Ook bij de Smeenk ‘Royal Class’ kunt u kiezen uit diverse matrassen, hoofdborden en poten.

Smeenk ‘Prestige’

Wilt u de alles overtreffende boxspring? Voor diegenen die geen concessies willen doen op het gebied van sfeer, gezond slapen en innovatie is er maar één keuze: de Smeenk ‘Prestige’ boxspring! Deze luxe draadloos elektrisch verstelbare boxspring zorgt voor heerlijke ontspannen wakkere uurtjes in de slaapkamer. De combinatie van de matrassen en een extra dikke compose topper zorgt voor een ongeëvenaard en zorgeloos slaapcomfort.

Welke boxspring moet ik kiezen?

Het antwoord op de vraag ‘welke boxspring moet ik kiezen?’ is volledig afhankelijk van uw voorkeuren en wensen. Wanneer u tegen een scherp tarief over een kwalitatieve boxspring wilt bezitten, dan kunt u gerust voor een Smeenk Santiago 23 boxspring gaan. Wilt u over de absolute top boxspring beschikken? Dan raden wij de Smeenk Prestige aan. Al onze boxsprings zijn van Nederlands fabricaat. Daarmee bent u verzekerd van een kwalitatieve boxspring tegen een scherp tarief. Wij bieden daarbij ook nog eens een jaar volledige garantie als u bij Tom Smeenk een boxspring koopt!

Wilt u eerst proefslapen op één of alle varianten van onze boxsprings? Kom dan gerust langs bij één van onze showrooms en ontdek de vele mogelijkheden. Nog vragen voordat u online een boxspring bestelt? Neem contact met ons op! U kunt ons gerust bellen op 085 303 63 92 of stuur ons een mail op info@tomsmeenk.nl.