Welke boxspring kopen?

Bent u al een tijdje op zoek naar een boxspring, maar vraagt u zich af welke boxspring u moet kopen? Kies bij Tom Smeenk uit verschillende soorten en maten, zodat u altijd een boxspring vindt die helemaal bij u past. En dat is belangrijk, want een goede nachtrust zorgt ervoor dat u uitgerust kunt beginnen aan uw dag.

Benieuwd naar de boxsprings van Tom Smeenk? Lees dan snel verder en kom erachter welke boxspring u moet kopen of kijk gelijk in ons assortiment van boxsprings!

Wat is een boxspring?

Voordat u besluit om een boxspring aan te schaffen, is het wellicht een goed idee om te overwegen wat voor soort bed het eigenlijk precies is. In plaats van een ledikant met lattenbodem en matras, bestaat een boxspring uit meerdere lagen die elk hun eigen functie hebben. De opbouw van een boxspring wordt hieronder voor u toegelicht.

Opbouw van een boxspring

Een boxspring is opgebouwd uit een aantal vaste onderdelen. De onderkant bestaat uit twee boxen, die vaak gevuld zijn met pocketveren. Daarbovenop komt het matras en als u dat wilt ook nog een topmatras, voor extra slaapcomfort. De boxspring bevat ook een hoofdbord en poten, die in sommige gevallen worden vervangen door een voetbord. Hoe uw boxspring eruit komt te zien is dus helemaal aan u.

Soorten boxsprings

Ga naar Tom Smeenk voor veel verschillende soorten boxsprings, daarbij is ook de mogelijkheid om die samen te stellen naar keuze. U kunt bijvoorbeeld gaan voor Smeenk ‘Comfort’ boxspring, die alle basisonderdelen bevat. Wilt u graag onderdelen toevoegen of een kleur aanpassen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk dan snel alle soorten boxsprings en ontdek de mogelijkheden zelf!

Royal Class elektrische boxspring

Royal Class elektrische boxspring

Voordelen van een boxspring

Een boxspring biedt een groot aantal voordelen, zoals het bepalen van uw eigen ligcomfort door de opbouw ervan. Bovendien zijn boxsprings voor iedereen. Of u nou op uw rug, buik of zij slaapt, een boxspring biedt optimale ondersteuning doordat het meebeweegt met uw lichaam. Nog een belangrijk voordeel is dat dit type bed ook op de lange termijn meegaat. U bent dus verzekerd van een jarenlange, goede nachtrust.

Nadelen van een boxspring

Niemand heeft dezelfde wensen wanneer het aankomt op bedden, en daarom hebben wij een groot assortiment. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u het verend vermogen van een boxspring ervaart als nadelig. Omdat we het belangrijk vinden dat u slaapt op een bed dat precies aan uw wensen voldoet, kiest u bij ons ook voor een een auping bed, een spiraalbodem en lattenbodem. De verschillende bedden en bodems kennen allemaal hun voor- en nadelen, maar door het grote aanbod vindt u gegarandeerd uw perfecte bed.

Persoonlijk advies van een slaapadviseur

is zoveel keus, dat we begrijpen dat u niet zeker weet welke boxspring u moet aanschaffen. Voor een goed slaapritme is het van belang om een boxspring te kopen die perfect bij u past, en daarom krijgt u bij ons persoonlijk advies van een slaapadviseur. Al uw wensen worden besproken, zodat u precies weet welke boxspring u moet kopen.

Dus wilt u een boxspring kopen? Bekijk dan ons assortiment van boxsprings!