Een tweedehands Auping bed

Tweedehands Auping bedden vormen de basis van het bestaan van Smeenkbedden. Hij kwam er al op jonge leeftijd achter dat de kwaliteit van de Auping Auronde niet te evenaren is. De Auping Auronde heeft een zeer lange levensduur, dat is één van de redenen waarom dit een uitstekend model is om een tweede leven te gunnen aldus Smeenkbedden. Dit unieke concept maakt onze tweedehands Auping bedden een duurzaam product tegen gemiddeld een derde tot de helft van de nieuwprijs! Daarnaast hebben wij alle maten op voorraad en profiteert u van snelle levertijden. U kunt uw eigen Auping Auronde in enkele eenvoudige stappen zelf naar wens samenstellen op onze website. Bezoekt u liever onze winkels? In Deventer en Utrecht staan deskundige adviseurs voor u klaar!

Tweedehands auping aurond van Smeenk

Auping Auronde compleet

tweedehands Auping Auronde zonder matras

Auronde zonder matras

tweedehands auping losse ombouw

Losse Auronde ombouw

Hoge achterwant Auping

Auping accessoires

Bedden als nieuw

Tweedehands Auping bedden van Smeenkbedden worden gespoten bij een professionele meubelspuiterij in de trendkleuren van dit moment: Antraciet, Wit, Zandgrijs, Zwart of Taupe. Dit zijn de kleuren waar veel klanten zich in kunnen vinden en die wij daarom als basiskleuren standaard in het assortiment hebben. Heeft u zelf een RAL kleur in gedachten? Het is ook mogelijk om uw Auping Auronde in deze kleur te laten spuiten tegen een meerprijs; the sky is the limit! U kunt er voor kiezen om een complete Auping Auronde set aan te schaffen, naast de nieuw gespoten ombouw zijn bij deze set ook Auping spiralen én nieuwe kwaliteitsmatrassen inbegrepen. De matrassen mag u overigens zelf uitkiezen, zodat het naadloos aansluit bij uw wensen. Zo heeft u een tweedehands Auping bed, die er uitziet als nieuw tegen een zeer scherpe prijs! Bent u zelf nog in het bezit van goede matrassen? Dan kunt u er ook voor kiezen om alleen een Auping Auronde ombouw met spiralen aan te schaffen.

Tweedehands Auping in de praktijk

“Toen wij gingen verhuizen wilden we ook gelijk een nieuw bed: een compleet nieuwe start. We hebben ons bij verschillende winkels georiënteerd. Zowel beddenzaken als Ikea, maar we kwamen er niet helemaal uit. In de meeste beddenzaken lagen de prijzen veel hoger dan ons budget en alles bij elkaar geteld was een bed bij Ikea ook lang niet zo voordelig als het leek. Toen werden wij via een kennis gewezen op de tweedehands Auping bedden van Smeenkbedden. Daar langs geweest, prettig advies gekregen, matrassen uitgezocht en twee dagen later werd ons ‘nieuwe’ Auping bed al thuis bezorgd en gemonteerd. Topservice!”