Traagschuim kussens

Traagschuim kussens hebben unieke eigenschappen waar veel slapers baat bij hebben. Maar wat is nu precies een traagschuim kussen en waarom zou u daar voor kiezen, in plaats van voor bijvoorbeeld een donzen of latex kussen? Lees hier over de voordelen van traagschuim kussens en wat slaapexpert Smeenkbedden in deze categorie te bieden heeft.

Silvana Support Kussens

M-line Pillow You

Wat is een traagschuim kussen?

Traagschuim is een betrekkelijk nieuw materiaal, dat ontwikkeld is door de NASA. Astronauten klaagden over de gigantische druk van de opstijgende raket en met dit nieuw ontworpen visco-elastische schuim kon deze druk grotendeels opgevangen worden. Traagschuim kussens voegen zich naar de vorm van de gebruiker en laten hier een afdruk in achter die heel langzaam verdwijnt.

Traagschuim wordt hierom ook wel memory foam genoemd: de herinnering aan het lichaam of hoofd staat in het schuim geprint. Behalve dat traagschuim zich aanpast aan de vorm van het lichaam, past het zich ook aan de temperatuur aan. Hoe warmer het wordt, hoe zachter het traagschuim wordt. Voor iemand met nek- of rugklachten is een traagschuimkussen dan ook ideaal: omdat er geen enkele tegendruk wordt gegeven, kan de nek zich optimaal ontspannen.

Voordelen traagschuim kussens

  • Uw ideale slaaphouding wordt onthouden door het kussen, zodat u niet steeds opnieuw uw lighouding hoeft te zoeken;
  • De druk van een traagschuim kussen is minimaal: in ziekenhuizen gebruikt men daarom traagschuim tegen doorligplekken. Maar wist u dat mensen die op hun zij of buik slapen, door deze eigenschap van traagschuimkussens minder slaaprimpels hebben?;
  • Het traagschuim kussen neemt de temperatuur van uw lichaam over. Dat betekent dat uw nek comfortabel warm blijft;
  • Geen stijve nek bij het opstaan. Een warme nek die in de juiste houding ligt, blijft lekker soepel;
  • Verlichtend bij hoofdpijnklachten. Door de minieme druk op het hoofd, werken traagschuim kussens pijnverlichtend.

Wanneer kiezen voor een traagschuim kussen?

Een traagschuimkussen is bijzonder geschikt voor buik- en zijslapers, maar ook voor mensen met nek-, rug- en hoofdpijnklachten. Het memory foam biedt hen op de juiste wijze verlichting, doordat het zich naar de slaaphouding voegt en aangenaam opwarmt.

Traagschuim kussens van Smeenkbedden

Beddengoedexpert Smeenkbedden adviseert u over traagschuim- en andere kussens. Bij Smeenkbedden koopt u beddengoed van Nederlands fabricaat, waarmee u de Nederlandse ondernemers steunt en CO2-vriendelijk shopt. We leveren snel en gratis voor bestellingen vanaf € 30,-.

Koop uw traagschuim kussen bij Smeenkbedden

Met een traagschuim kussen kiest u voor het hoogste slaapcomfort. Comfortspecialist Smeenkbedden helpt u graag met een vrijblijvend advies in de showrooms of via internet of telefoon. Bestel hier uw traagschuimkussen zonder risico, want u heeft 30 dagen omruilgarantie!

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?