Toppers bij Smeenkbedden

Een topper kan het best omschreven worden als ‘een dun matras dat bovenop een gewoon matras geplaatst wordt’. Dit verklaart dan ook de naam topdekmatras. Wanneer u van extra slaapcomfort wilt genieten dan is de aanschaf van een topper aan te raden.

Maar als u een matras op maat laat maken dan zal uw topper ook op maat gemaakt worden. Gelukkig bent u daar bij Smeenkbedden voor op het juiste adres. In dit artikel staan we stil bij de redenenen voor het kopen van een topper matras op maat.

Cevilit Molton Stretch voor Split topper

Wanneer kiezen voor toppers?

Voor veel mensen is de extra luxe die een topper matras op maat biedt een vanzelfsprekendheid. Waarom zou op uw slaapcomfort inboeten terwijl u hier voor een aanzienlijk deel de kwaliteit van uw leven mee bepaalt? Wij hebben de redenen van een topper voor je op een rij gezet.

Wanneer u behoefte heeft aan extra comfort. U heeft waarschijnlijk in een matras op maat geïnvesteerd, omdat u over optimaal slaapcomfort wilt beschikken. Daarbij verhoogt een topper uw slaapcomfort. Een goed voorbeeld hiervan zijn twee matrassen die naast elkaar gelegd worden waardoor er een ‘spleet’ ontstaat in het midden. Door een topper bovenop de twee matrassen te plaatsen voelt u de spleet niet.

Extra lang genieten van het huidige matras. Met een topper ondersteunt u het onderliggende matras, waardoor deze langer meegaat. Daarmee is de investering in een topper een duurzame keuze. Ook wanneer het oudere matras wat ‘versleten’ is, kan deze nog wat langer mee als er een topper is gekocht dat er bovenop gaat.

Wanneer het huidige matras te hard is. Wanneer u over een ‘te hard’ matras beschikt dan kan een topper voor op het matras de oplossing bieden. De zachte comfortlaag die een topper biedt zorgt er namelijk voor dat uw bed zachter ligt. Zo hoeft u niet langer in te boeten op uw slaapcomfort op een te hard matras.

Is een matras gemaakt van traagschuim een koud of een warm matras?

Op het gebied van ventilatie en vochtregulatie moet u rekening houden dat andere materialen, zoals koudschuim, beter ventileren. Traagschuim is warmer doordat u dieper in het matras komt te liggen, tevens zijn er hierdoor haast geen drukpunten. Bovendien wordt de doorbloeding niet of nauwelijks afgekneld of beïnvloed.

Een traagschuim matras heeft aan de onderkant een laag die veerkrachtig is en opwaartse druk en steun geeft. Hierbij kunt u denken aan pocketveren, latex, polyether of koudschuim. Wanneer deze laatste laag zou ontbreken dan zou uw lichaam geen enkele steun krijgen en zou u volledig wegzinken in het traagschuim. Juist door deze onderste laag geniet u van de steun en comfort van het matras.

Een topper matras op maat bij Smeenkbedden

Voor zowel standaard toppers als toppers op maat bent u bij Matrasopmaat.shop op het juiste adres. Wij hebben een hoge kwaliteit en een goed slaapcomfort hoog in het vaandel staan en zullen er alles aan doen om u te voorzien van een goede nachtrust. Daarnaast vinden wij dat een kwalitatief topper matras op maat voor iedereen beschikbaar moet zijn. Om deze reden bieden wij onze topper matrassen tegen een scherp tarief aan.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@tomsmeenk.nl of te bellen op 085 303 63 92.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?