Moltons bieden u de ideale bescherming voor uw matras!

Wilt u uw matras beter beschermen zodat u langer geniet van uw matras? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een molton. Een molton biedt bescherming voor uw matras en daarmee verlengt u de levensduur van uw matras.

Koop snel uw molton bij Smeenkbedden of neem contact met ons op als u vragen voor ons heeft.

Cevilit Stretch Molton Topper

Cevilit Stretch Molton Matrashoes K260

Cevilit Stretch Molton

Bij Smeenkbedden hebben wij moltons van het merk Cevilit. Met de Cevilit Stretch Molton Matrashoes verlengt u de levensduur van uw matras. De molton heeft een superstrakke pasvorm door de toevoeging van stretch. De molton matrasbeschermer bestaat voor 80% uit superzacht katoen, gemixt met 20% polyester. Hierdoor blijft de molton vormvast, ook bij meermaals wassen. U kunt de molton eenvoudig op 60 graden celcius wassen en het is droogtrommel bestendig.

De molton beschikt over een goed vochtopnemend vermogen. Het eerste transpiratievocht wordt door de molton opgenomen en uw matras geniet optimale bescherming. Alle Cevilit Stretch Molton Matrashoezen zijn geschikt voor een matras lengte t/m 220cm lang. Hiermee is het voor vrijwel ieder een- of tweepersoons matras geschikt!

Waarom u moet kiezen voor een stretch molton

Een stretch molton zorgt ervoor dat de molton altijd strak om het matras heen zit. U heeft geen last meer van plooien en/of vouwen in de molton. Daarnaast heeft de Cevilit Stretch Molton Matrashoes een hoge hoekhoogte en daardoor past het om vrijwel alle matrasdiktes. Optimale bescherming van uw matras is gegarandeerd met de Cevilit Stretch Molton Matrashoes!

De K370 & K260 Civit stretch Moltons

De Molton K260 staat bekend om zijn mooie pasvorm en het opnemen van vocht. De K370 is extra dik en is daarmee nog meer bestendig tegen vocht. Hierdoor wordt uw matras nog optimaler beschermt en wordt de levensduur van uw matras uitgesteld.

Koop uw molton bij Smeenkbedden

Bestel vandaag now uw molton bij ons, want bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies als u vragen heeft of meer informatie wilt over moltons. Daarnaast zijn wij trots op onze snelle levertijd en bieden wij u 30 dagen garantie.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Smeenkbedden.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?