Ruime keuze matrassen in Utrecht

Een passend matras is essentieel voor een optimale ondersteuning, comfort en slaapklimaat. Hoe beter u slaapt, des te fitter u tenslotte wakker wordt. U vindt een ruime keuze aan matrassen en toppers in onze assortiment. Vanuit onze vestiging in Utrecht kunnen wij bezorging door heel Nederland snel en betrouwbaar realiseren.

Matrassen

Bekijk ons assortiment

Pocket of toch Compose of NASA?

We hebben het hier niet over ruimtevaart, maar over de inhoud van uw matras. Die is bepalend voor uw uiteindelijke slaapcomfort. NASA en latex matrassen zorgen ervoor dat uw lichaamswarmte wordt overgenomen en u het dus heerlijk warm heeft. Compose en Pocket ventileren juist veel en zorgen er daarom voor dat u gedurende uw slaap koel blijft. Het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Omruilgarantie

Het is om die reden handig om in onze winkels langs te komen. Daarnaast is een matras zeer persoonlijk en het loont de moeite om te komen proefliggen. Indien een bezoek aan Utrecht of Deventer niet mogelijk is en u online bestelt, kunt u gebruik maken van onze omruilgarantie. U heeft dan de mogelijkheid uw matras binnen 30 dagen om te laten ruilen. De kosten inclusief voorrijkosten zijn € 75,- per kant. Dacht u altijd een hard matras prettig te vinden, maar is uw nieuwe matras wel héél erg hard? Dan kunt u deze met de omruilgarantie omruilen voor een zachtere variant.

Matrassen in praktijk

“Vooraf hadden wij al onze ideeën over het soort bed en bijbehorende matrassen. Het moest gewoon weer hetzelfde worden als we de afgelopen 10 jaar ook hadden gehad. Gelukkig hebben we toch een bezoek gebracht aan Smeenkbedden Utrecht, want eenmaal daar ging er een wereld voor ons open. De matrassen van 10 jaar geleden werden niet meer gemaakt en de nieuwe varianten zijn compleet anders. Met het advies én de mogelijkheid om proef te liggen zijn wij toch geslaagd. En het bed? Die is hetzelfde gebleven! Rick wist ons te vertellen dat het vervangen van alleen de matrassen al voldoende zou zijn om weer uitgerust wakker te worden. Inderdaad: heerlijk!”