Matras op maat voor uw boot, camper of caravan

In bepaalde gevallen zoekt u een matras op maat. Bijvoorbeeld wanneer u op weg gaat met uw boot, camper of caravan maar ook wanneer u een retro babywiegje op het oog hebt dat nét niet aan de standaard afmetingen voldoet. Een matras is voor Smeenkbedden geen enkel probleem! U levert de maten aan en wij leveren binnen 2 weken uw eigen matras.

Frans matras

Bekijk matrassen

Rond matras

Bekijk matrassen

Driehoekig matras

Bekijk matrassen

Meerdere uitsneden

Bekijk matrassen

Frans matras of liever rond?

In de afgelopen jaren hebben wij de meest uiteenlopende matrassen op maat geleverd. Toch zijn hier ook bepaalde standaarden in te ontdekken. Veelvoorkomende vormen en afmetingen zijn: driehoekig matras, Frans matras, rechthoekig matras met meerdere uitsneden en ronde matrassen. Heeft u behoefte aan een matras in een afwijkende afmeting? Geen probleem! Zoals eerder al aangegeven: u levert de maten en wij leveren uw matras op maat!

Matras op maat van Nederlandse bodem

Evenals de standaard matrassen binnen ons assortiment heeft u bij een matras op maat keuze uit het soort matras. Gaat u voor een pocketvering of toch liever voor een NASA of koudschuim matras? Wilt u liever advies over de te kiezen matras? Wij nodigen u uit om vrijblijvend langs te komen in onze winkel in Deventer of Utrecht. Tijdens uw bezoek geven wij u de benodigde informatie en persoonlijk advies. Bovendien kunt u zelf de verschillen zien én ervaren. De matrassen op maat worden vervaardigd in Nederland. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en bovendien een snelle levertijd waarmaken.

Matras op maat in praktijk:

“Toen wij onze caravan kochten stonden we wat betreft de inrichting echt voor een uitdaging. De kussens op alle banken én de matrassen op de bedden hadden hun beste tijd wel gehad, maar hadden niet echt een voor de hand liggende afmeting. In onze zoektocht kwamen we uit bij Smeenkbedden. Hij heeft ons van goed advies voorzien over zowel ons bed als de banken in de caravan. Tien dagen na het doorgeven van de maten konden wij al genieten van het comfort van onze nieuwe kussens en matrassen!”