M-line matrassen en kussens bij Smeenkbedden

Uw perfecte slaaphouding staat centraal bij M-line producten. Met dit matras ontspant en herstelt uw lichaam volledig tijdens de nachtrust. Zo heeft u voor de volgende dag genoeg energie om er tegenaan te gaan.

Bekijk ons assortiment van verschillende M-line matrassen en kussens en kies uit wat het beste bij u past.

M-line Pillow You

M-line matrassen

M-line matrassen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Bij deze matrassen staat uw slaaprust en slaaphouding centraal. Bij Smeenkbedden verkopen wij de ‘’Iconic hero’’ en ‘’Cool Motion Hybrid’’ matrassen.

Hoelang gaat een matras mee?

Gemiddeld gezien is een levensduur van een matras 10 jaar. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe het matras gebruikt is en hoe het onderhouden is door de jaren heen.

Hoeveel kost een M-line matras?

De prijs van het matras hangt af van het type M line matras dat u wenst te hebben. De goedkoopste M-line Iconic begint rond de € 936,75 en de M-line Cool Motion Hybrid begint rond de € 1274,-.

M-line kussens

Met een M-line kussen voorkom je veel rug- en nekklachten. Dat komt omdat de hoofdkussen u de juiste vorm en hoogte geeft. Op deze manier neemt u een zo goed mogelijke ontspannen slaaphouding aan.

De M Line hoofdkussens zijn gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. Dit schuim zorgt dat het kussen zich optimaal aanpast aan de contouren van uw hoofd en lichaam. Het schuim is zeer goed, ventilerend en is erg hygiënisch. Met een M Line hoofdkussen wordt u altijd fris en uitgeslapen wakker!

Hoelang gaat een kussen mee?

Een M-line kussen gaat gemiddeld 5 jaar lang mee. Dit is afhankelijk van hoe u de kussen gebruikt en onderhoudt.

Hoeveel kost een M-line kussen?

De prijs van het matras is afhankelijk van het type M line kussen dat u wilt. De goedkoopste M line Pillow You begint rond de € 139,- en de duurdere M line Athletic Pillow begint rond de € 159,-.

Koop een matras en kussen bij Smeenkbedden

Koop vandaag nog uw matras of kussen bij Smeenkbedden. Zit u met vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons en wij zullen u spoedig te woord staan.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Smeenkbedden.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?