Koudschuim matras

Bent u op zoek naar een koudschuim matras? Bij Smeenkbedden kunt u terecht als u graag een  matras op maat wilt laten maken. Onze matrassen zijn zeer kwalitatief en hebben veelzijdige eigenschappen. Lees snel verder als u meer wilt weten over de voordelen van onze matrassen en de verschillende soorten matrassen op maat die wij te bieden hebben!

MATRAS OP MAAT: POCKETVEER KOUDSCHUIM & RECHTHOEKIG

MATRAS OP MAAT: POCKETVEER KOUDSCHUIM & ROND

MATRAS OP MAAT: HR55 KOUDSCHUIM & DRIEHOEK

Wat is een koudschuim matras?

Een koudschuim matras is een matras met vele pluspunten. Ten eerste hebben deze matrassen een open celstructuur, wat ervoor zorgt dat het matras goed ventileert. Ook blijft dit type matras in verhouding vrij koel dankzij deze celstructuur. Daarnaast is een matras heel veerkrachtig waardoor het matras zich naar uw lichaam vormt en daarmee ook uw lichaam ondersteunt. Bovendien bent u verzekerd van een goede aankoop wanneer u een matras aanschaft, want deze gaat jaren mee.

Een kuidschuim matras in verschillende toepassingen

Wij bieden koudschuim matrassen voor verschillende soorten voertuigen. Ook onderweg wilt u natuurlijk genieten van een optimale nachtrust. Daarom is Matrasopmaat.shop dé plek voor uw matras op maat. We zullen de soorten matrassen op maat kort voor u toelichten.

Caravan matrassen

Het komt vaak voor dat een caravan matras niet erg comfortabel is. U kunt daarom beter kiezen voor een koudschuim matras. Echter kan het vinden van een caravan matras erg moeilijk zijn, omdat de afmetingen afwijken van die van normale matrassen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een caravan matras op maat.

Camper matrassen

Ook voor een matras voor uw camper staan we voor u klaar. Een camper matras op maat gemaakt van koudschuim is de perfecte oplossing wanneer uw slaapcomfort door uw huidige camper matras wordt beperkt.

Bootmatrassen

Onze koudschuim boot matrassen op maat garanderen u een optimale nachtrust bij verblijf op uw boot.

Vrachtauto matrassen

Het is bij Matrasopmaat.shop ook mogelijk om te kiezen voor een vrachtauto matras op maat gemaakt van koudschuim. Zo wordt overnachten op de weg een prettige ervaring.

Wiegmatrassen

Omdat een wieg soms specifieke afmetingen heeft, kan het vinden van een wiegmatras op maat nogal lastig zijn. Kies voor een wiegmatras op maat zodat uw kindje uitstekend slaapcomfort zal ervaren.

Interesse in een koudschuim matras? Neem contact op!

Heeft u interesse in een matras op maat? Dan kunt u meteen een matras op maat bestellen via onze website. Ook kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Als u vragen heeft over onze matrassen op maat kunt u ons van dinsdag tot en met vrijdag bereiken per e-mail en telefoon.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?

Veelgestelde vragen

Wat is een koudschuim matras?

Koudschuim matrassen staan bekend om hun hoge veerkracht. Matrassen hebben een open celstructuur. Dit zorgt voor goede ventilatie en vocht wordt goed afgevoerd.

Hoe lang gaat een koudschuim matras mee?

Een gemiddeld matras gaat maximaal 8 tot 10 jaar mee. Dit komt doordat een matras uiteindelijk zijn stramheid verliest. Dit kan ervoor zorgen dat het matras niet meer prettig ligt.

De meeste matrassen verliezen na 8 jaar een groot deel van de elasticiteit. Door aantasting van lichaamsvocht en hoeveelheid druk kan er kuilvorming gaan plaatsvinden, waardoor uw lichaam niet meer de juiste ondersteuning krijgt die het wenst. Uiteraard kan een matras langer meegaan dan de aangegeven 8 a 10 jaar, maar dit is per persoon en matras verschillend.

Wat kost een koudschuim matras?

De kosten van een matras varieert per stuk. Zo zijn er bij Tom Smeenk veel verschillende soorten koudschuim matrassen met allemaal hun eigen unieke voordeel.