Donskussens

Een lekker kussen doet wonderen voor je nachtrust. Wil jij heerlijk slapen in een zacht bed? Met een donskussen waan je je in een hotel. Maar waarvan wordt het donskussen gemaakt? En wanneer is dit voor jou de beste keuze?

Castella Antares

Wat is een donskussen?

Bij een donskussen bestaat de vulling vooral uit donsveren. Deze zijn meestal afkomstig van de borst van eenden of ganzen. Donsveren zijn zachter en pluiziger dan andere veren. Hierdoor is het kussen erg zacht. Daarnaast hebben donskussens een hoog ventilatievermogen.

Dons is een natuurlijk materiaal en daardoor populair. Hoe goed het donskussen is, ligt aan de kwaliteit van de donsveren. Er is veel verschil in kwaliteit binnen het aanbod. Gemiddeld gaat een donzen kussen vijf jaar mee. Ga jij een donskussen kopen? Ik zet de voordelen voor je op een rij.

De voordelen van een donskussen

Comfortabel: Het is zacht en licht. Voor personen die hiervan houden bieden donskussens veel comfort.
Vochtregulerend: Het donskussen is geschikt voor mensen die veel transpireren, omdat het zeer goed ventileert. In de zomer wordt het kussen niet te warm en in de winter niet te koud.
Duurzaam: Dons is een duurzaam materiaal en gaat lang mee.

Wanneer kan je het beste kiezen voor een donskussen?

Een donzen kussen is ideaal voor mensen met een klein postuur, die een zacht kussen waarderen. Doordat je in een donskussen snel wegzakt, is dit kussen minder geschikt voor zijslapers. Slaap je op je rug? Dan is een donskussen zeker geschikt voor jou.

Donskussen van Smeenkbedden

De donskussens van Smeenkbedden zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Nederland. Hiermee ondersteun je lokale ondernemers en je kiest ook nog eens voor een natuurlijk product. Binnen de collectie van Smeenkbedden vind je donskussens van verschillende hardheden. Donsveren worden gecombineerd met normale veren om een goede ondersteuning te bieden.

Koop jouw donskussens bij Smeenkbedden

Bestel jouw donskussen vandaag nog bij Smeenkbedden en je hebt hem binnen 2-4 werkdagen in huis. Je hoeft niet te twijfelen, want je kunt hem dertig dagen lang omruilen. Wil je zeker weten dat een donskussen iets voor jou is? Kom dan proefliggen in één van onze winkels.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoon of stuur ons een berichtje in de chat. Wij voorzien jou graag van een persoonlijk advies.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?