Compose matrassen

Hoe goed slaapt u op uw matras? Op een compose matras ligt u stabiel en wordt u goed ondersteund. In dit artikel geven we u meer informatie over het compose matras. Wat is een compose matras en welke matrassen vindt u in het assortiment van Tom Smeenk?

Ultimate matras van smeenkbedden

Ultimate Combi-support Compose Matras

Topper XXL 10CM dik

Wat is een compose matras?

Een compose matras is een volschuimmatras. Soms zitten er ook pocketveren in. Compose is een schuim dat veel ondersteuning geeft en slaapcomfort biedt. Het is een materiaal dat lang meegaat en daarnaast ontzettend lekker slaapt. Doordat het schuim stevig is, is het compose matras geschikt voor hoge lichaamsgewichten.

Compose matrassen van Tom Smeenk

Tom Smeenk verkoopt compose matrassen van hoge kwaliteit. Er zijn matrassen voor rug- en zijslapers, en ze zijn geschikt voor alle lichaamsgewichten. Alle matrassen worden in Nederland gemaakt. In kwaliteit doen de matrassen niet onder voor andere A-merken. Maar ze zijn natuurlijk wel voordeliger in prijs.

Wilt u een goede nachtrust en een matras die lang meegaat? Dan bent u bij Tom Smeenk aan het juiste adres. U kunt zelfs een matras op maat kiezen. Zo weet u zeker dat de matras echt bij u past. En wilt u komen proefliggen? Ook dat kan in één van onze showrooms.

Toepassingen met compose matrassen

Een compose matras is geschikt voor alle plekken. In de slaapkamer gebruikt u hem als matras voor een goede nachtrust. Maar wist u dat u hem ook makkelijk meeneemt op reis?

Camper of caravan
Wilt u comfortabel slapen op reis? Kies dan een compose matras voor in uw camper of caravan. Tom Smeenk maakt het mogelijk door de matrassen op maat te maken.

Boot
Ook als u een boot heeft met slaapgedeelte is deze matras echt iets voor u. Slaapt u niet in de boot? Dan gebruikt u de matras om heerlijk op te zonnen. Gaat u de kinderkamer inrichten? Er zijn ook compose matrassen voor in de wieg. Deze geven uw baby veel ondersteuning.

Vrachtwagen
Gaat u met de vrachtwagen de weg op voor een lange reis? Dan is slaapcomfort erg belangrijk. Met de op maat gemaakte compose matrassen van Tom Smeenk begint u uitgerust aan de rit.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Tom Smeenk.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?

Veelgestelde vragen

Wat is een compose matras?

Compose is een soort schuim dat veel ondersteuning geeft. Daarnaast biedt het ook veel slaapcomfort. Het wordt ook wel een volschuimmatras genoemd.

Waarom een Auping?

Wanneer u voor Auping kiest, kiest u voor het volgende:

  1. Kwaliteit: wanneer u kiest voor een Auping bed, kiest u voor kwaliteit en comfort. De bedden en spiralen zijn gemaakt van zorgvuldig verkregen, en hoogwaardige, materialen. Door gebruik te maken van deze materialen zorgt Auping dat het een constante kwaliteit kan bieden en bedden produceert met een lange levensduur en hoog comfort.
  2. Innovatie: Auping zorgt ervoor dat de ledikanten en spiraalbodems constant worden doorontwikkeld. Hierbij wordt het assortiment constant uitgebreid, maar gebruikt Auping ook altijd de nieuwste methoden en technologie om zijn producten aan te passen. Hierbij staan de pijlers comfort, ventilatie en gemak hoog in het vaandel.
  3. Prijzen en awards: met titels zoals ‘Beste uit de test’ en ‘Meest Betrouwbare Merk’ is Auping zeer trots op de gewonnen prijzen en awards.
  4. Garantie: Auping heeft een goede garantie, namelijk 35 jaar voor spiraalbodems en 10 jaar op de bedden. Hiermee geeft Auping een bepaalde betrouwbaarheid aan het product en kunt u genieten van jarenlange slaapcomfort, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.
  5. Duurzaamheid: een Auping bed en/of spiraalbodem geeft u, naast een heerlijk comfort, optimale ventilatie en ondersteuning, ook bijna levenslang garantie voor solide slaapgemak. Alle Auping bedden zijn gemaakt van zorgvuldig vergaarde grondstoffen. Door enkel uiterst selectief te zijn in het gebruik van deze grondstoffen, genieten de producten een uiterst lange levensduur en is een Auping bed een uitstekende investering in uw nachtrust.
Hoe lang gaat een compose matras mee?

Een gemiddeld matras gaat maximaal 8 tot 10 jaar mee. Dit komt doordat een matras uiteindelijk zijn stramheid verliest. Dit kan ervoor zorgen dat het matras niet meer prettig ligt.

De meeste matrassen verliezen na 8 jaar een groot deel van de elasticiteit. Door aantasting van lichaamsvocht en hoeveelheid druk kan er kuilvorming gaan plaatsvinden, waardoor uw lichaam niet meer de juiste ondersteuning krijgt die het wenst. Uiteraard kan een matras langer meegaan dan de aangegeven 8 a 10 jaar, maar dit is per persoon en matras verschillend.

Wat kost een compose matras?

De kosten van een compose matras varieert per stuk. Zo zijn er bij Tom Smeenk veel verschillende soorten compose matrassen met allemaal hun eigen unieke voordeel.