Combispring matrassen

Combispring matrassen zijn stevig, comfortabel en bieden veel ondersteuning. Bij Smeenkbedden hebben wij een ruim assortiment aan matrassen te koop. Maar wat is een combispring matras eigenlijk? En waarom zou je hiervoor kiezen?

Ultimate matras van smeenkbedden

Ultimate Combi-support Compose Matras

Wat is een Combispring matras?

De combispring matras is een duurzame matras. Het kwam op de markt als een vernieuwing van de Nederlandse fabrikant Norma. Sindsdien wordt het vaak verbeterd met nieuwe uitvoeringen.

Het matras bestaat uit een duurzaam schuim en uitsparingen die gevuld worden met veren. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, toplagen en afdekmaterialen. Een combispring matras is wat steviger en compacter dan een pocketvering matras. Hierdoor is de matras iets stabieler.

Voordelen van een Combispring matras

Stabiel en actief ondersteund
Dit matras zorgt voor een stabiele ligging en actieve ondersteuning. In iedere zone krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning. Of u nu op uw rug, zij of buik ligt.

Goede ventilatie
In de Combispring matras wordt een goed ventilerend schuim gebruikt. In combinatie met de honderden veren zorgt dit voor een uitstekende ventilatie.

Unieke combinatie van kwaliteiten
Het combispringmatras brengt het beste van alle matrassoorten samen. De matras is buigzaam en ondersteunend, soepel en behaaglijk, en ook nog eens ventilerend.

Combispring matrassen van Smeenkbedden

Combineer ventilatie met goede ondersteuning van het lichaam en kies voor een combispring matras. Door de pocketvering in de kern van de matras heeft u altijd de juiste ondersteuning. Verder zijn de matrassen draaibaar, beschikken ze over een afritsbare en wasbare hoes en zijn ze zeer duurzaam in gebruik.

Met de combispring matras ervaart u geen harde druk op de heupen of schouders. Hierdoor slaapt u lekker en wordt u wakker zonder pijn. De combispring matrassen van Smeenkbedden worden in Nederland geproduceerd. Ze worden geleverd met drie jaar fabrieksgarantie.

Wilt u weten hoe lekker een combispring matras ligt? Kom dan proefliggen in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak op de website. Of wilt u liever een combispring matras in een andere vorm? Ook dat is geen probleem. Bij Smeenkbedden laat u eenvoudig een matras op maat maken.

Koop uw Combispring matrassen bij Smeenkbedden

Bent u toe aan comfort en ondersteuning? Kies dan voor een combispring matras van Smeenkbedden. Bestel de matras eenvoudig in de webshop en u heeft deze binnen 3-5 werkdagen in huis.

Heeft u liever persoonlijk advies? Bel ons dan op om uw vragen te stellen. U kunt ons ook een mailtje sturen. We helpen u graag.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Smeenkbedden.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?

Veelgestelde vragen

Wat is een combispring matras?

Een compispring matras is een duurzaam product. Zo bestaat het uit schuim met uitsparingen die gevuld zijn met veren.

Wat zijn de voordelen van een combispring?

De combispring is stabiel, actief en ondersteund, heeft goede ventilatie en is buigzaam. 

 

Hoe lang gaat een combispring matras mee?

Een gemiddeld matras gaat maximaal 8 tot 10 jaar mee. Dit komt doordat een matras uiteindelijk zijn stramheid verliest. Dit kan ervoor zorgen dat het matras niet meer prettig ligt.

De meeste matrassen verliezen na 8 jaar een groot deel van de elasticiteit. Door aantasting van lichaamsvocht en hoeveelheid druk kan er kuilvorming gaan plaatsvinden, waardoor uw lichaam niet meer de juiste ondersteuning krijgt die het wenst. Uiteraard kan een matras langer meegaan dan de aangegeven 8 a 10 jaar, maar dit is per persoon en matras verschillend.

Wat kost een compose matras?

De kosten van een compose matras varieert per stuk. Zo zijn er bij Tom Smeenk veel verschillende soorten compose matrassen met allemaal hun eigen unieke voordeel.