Op zoek naar boxsprings in de omgeving van Utrecht?

We brengen een derde van ons leven door in bed. Dan moet het vooral comfortabel zijn. Niet voor niets dat de boxsprings de laatste jaren in populariteit zijn toegenomen. De dikke matrassen in combinatie met de toppers bieden een uitstekend slaapcomfort. Bij Smeenkbedden boxsprings Utrecht en Deventer hebben we een ruim assortiment SMEENK boxsprings van Nederlands fabricaat tegen de beste prijs.

Smeenk 'Santiago 23'

Configureer Smeenk 'Santiago 23'

Smeenk 'Royal Class'

Configureer Smeenk 'Royal Class'
Boxsprings Utrecht

Smeenk 'Prestige'

Configureer Smeenk 'Prestige'

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen. De onderkant van het bed wordt eigenlijk de boxspring genoemd. Dit is de ‘bodem’ waar het matras op rust. Op de matras komt vervolgens een topper en het geheel wordt bij elkaar gehouden door middel van een hoofdeinde. En in veel gevallen een voetbord. Deze laatste twee zijn er in talloze variaties, maar u zal begrijpen dat de matras en topper het belangrijkste zijn voor uw slaapcomfort.

Matras of topper

Bij boxsprings zie je vaak een matras én een topper. Dat heeft een reden, maar veel mensen kiezen er vooral voor omdat het mooier staat. Een topper is geen noodzaak, maar geeft wel comfort. Uw harde matras wordt nét een beetje zachter, het opmaken van uw bed gaat stukken makkelijker en uw matras gaat langer mee door de beschermende laag. Ons assortiment boxsprings kunt u bekijken en uitproberen in Utrecht en Deventer.

Boxsprings in praktijk

“Op zoek naar een boxspring via internet bleek een bijna onmogelijke opgave. Zoveel keuze en zoveel verschillende prijzen. Gelukkig werd die maand Smeenkbedden bij ons om de hoek in Utrecht geopend, waardoor we de boxspings in praktijk konden bekijken én uittesten. De verkoper bleek echt veel van de bedden af te weten. We hebben goed advies gekregen, maar wilden er wel ‘een nachtje over slapen’. Uiteindelijk zijn we de week erna teruggegaan om de aankoop te doen. Ik ben nog elke ochtend blij met de keuze voor dit heerlijke bed!”