Boxsprings Deventer

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Voor het kopen van boxsprings in Deventer bent u bij Smeenkbedden aan het juiste adres! Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen boxspring samen te stellen. Een goede nachtrust is namelijk zeer belangrijk, aangezien we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een boxspring op maat gemaakt wordt voor u als klant. Hierbij garanderen wij dat wanneer u kiest voor een boxspring van Smeenkbedden, u kiest voor kwaliteit tegen de beste prijs. Graag vertellen we u hier meer over!

Boxsprings aanbod

Bij Smeenkbedden verkopen we handgemaakte boxsprings van Nederlands fabricaat. De productie wordt uitgevoerd door professionals die hier tijd, aandacht en liefde in steken. We bieden een ruim assortiment; van een basis uitvoering tot de top of the link ‘Smeenk Prestige‘ welke van alle luxe opties is voorzien! Neem een kijkje naar onze verschillende boxsprings en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Santiago 23

Bekijk product

Royal Class

Bekijk product

Prestige

Bekijk product

Waarom Smeenkbedden?

Doordat de weg van producent naar consument slechts één tussenschakel bevat, kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren en zijn de levertijden erg kort. Daarnaast hebben wij niet alleen boxsprings in ons assortiment, maar geven wij ook Auping Auronde bedden een tweede leven. Door materialen te hergebruiken creëren we een duurzaam bed, welke niet van een nieuw bed te onderscheiden is. Bovendien kunt u ieder bed die wij verkopen zelf samenstellen. Denk hierbij aan de maat, kleur, stof, type hoofdbord, etc. Tot slot bent u ook voor de finishing touch aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook accessoires in ons assortiment. Kies voor een nachtkastje, een aanhangtafel of een bedlamp!

Bezoek onze showroom of neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze boxsprings of wilt u een boxspring kopen? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms, in Deventer of Utrecht! Hier kunt u naast het bekijken van ons aanbod neerploffen op de bedden om proef te liggen! Daarnaast staan onze slaapspecialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Liever online uw vragen stellen? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Neem contact met ons op!