Boxspring kopen

Gaat u een boxspring kopen? Dan koopt u een echte eyecatcher in uw slaapkamer! Er is dan ook een zeer groot aanbod aan boxsprings waardoor het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken. Wanneer u een boxspring wilt kopen, bent u bij Tom Smeenk aan het juiste adres! Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust, aangezien we gemiddeld een derde van ons leven slapend doorbrengen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat een boxspring op maat gemaakt wordt voor u als klant. Hierdoor garanderen wij u dat u met een boxspring van Tom Smeenk het bed van uw dromen zult ontvangen!

Assortiment boxsprings

Kiezen voor een boxspring van Tom Smeenk, is kiezen voor kwaliteit tegen de beste prijs. Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd door professionals die tijd, aandacht en liefde in de productie steken. Ons brede assortiment bestaat uit boxsprings die u volledig naar wens kunt samenstellen, denk hierbij aan maat, kleur, matras en poten! Dus bij Tom Smeenk staat u niet voor verrassingen!

Boxspring Smeenk ‘Comfort’

De Smeenk ‘Comfort’ boxspring is voorzien van twee koudschuim gestoffeerde boxen en een eenvoudige, maar solide, matrasdrager. Wanneer u ervoor kiest deze boxspring te kopen, kiest u voor een basis boxspring, maar wel een zeer comfortabele!

Boxspring Smeenk ‘Santiago 23’

De Smeenk ‘Santiago 23’ kenmerkt zich door zijn pocketgeveerde boxen welke het bed een ultiem comfort geven. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende poten, voor de ‘finishing touch’.

Boxspring Smeenk ‘Compostella 30’

Vindt u het prettig om iets hoger te liggen? En houdt u van een robuuste stijl? Dan past de boxspring Smeenk ‘Compostella 30’ perfect bij u! Deze boxspring is uitgerust met extra dikke pocketgeveerde boxen van maar liefst 30 cm hoog. De Smeenk Compostella 30 is dan ook het ‘paradepaardje’ van de Smeenk boxspringcollectie!

Boxspring Smeenk ‘Royal Class’

Kijkt u graag televisie in bed? Of leest u altijd voor het slapen gaan nog een goed boek? De Smeenk ‘Royal Class’ beschikt over een 2-motorige elektrische verstelling van het rugdeel en benen met knieknik. Middels deze boxspring maakt u van uw slaapkamer een ‘leefkamer’.

Boxspring Smeenk ‘Prestige’

Tot slot kunt u nog kiezen voor een optimale balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid met de Smeenk ‘Prestige’.

Boxspring accessoires

Maak uw boxspring af met onze boxspring accessoires! Wanneer u uw voorkeuren aangeeft bij uw favoriete boxspring kunt u er voor kiezen om accessoires toe te voegen. Zo hebben wij verschillende nachtkastjes die perfect bij de stijl van de boxsprings passen. Ook kunt u ervoor kiezen een topmatras toe te voegen, voor net dat stukje extra comfort.

Kom proefliggen in een van onze showrooms!

Wilt u liever eerst een boxspring uitproberen voordat u deze besteld? Dat is uiteraard ook geen probleem! Zowel in Deventer als in Utrecht hebben wij boxsprings in de showroom staan. Kom gerust proefliggen in een van onze winkels!

Liever persoonlijk advies op maat?

Komt u er online niet helemaal uit? Of wilt u liever persoonlijk advies op maat? Breng dan gerust een bezoekje aan een van onze winkels waar u alle boxsprings, matrassen en accessoires met uw eigen ogen kunt bekijken!

Beddenzaak Deventer

Wij zijn al jaren te vinden in Deventer. Onze beddenzaak in Deventer is gelegen aan de Zandpoort 5. Er is gratis parkeerruimte aan de achterzijde van ons pand.

Beddenwinkel Utrecht

Naast onze succesvolle beddenzaak in Deventer hebben we sinds 2015 ook een beddenwinkel in Utrecht geopend. Deze vindt u aan de Albatrosstraat 2. De parkeergarages Universiteitskwartier en Vredenburgkwartier liggen op steenworp afstand. Echter kunt u ook gratis parkeren in de buurt van onze showroom.

Bekijk hier onze openingstijden en een routebeschrijving naar beide winkels!

Vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u nog vragen over het kopen van een boxspring bij Tom Smeenk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-303 63 92. Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

Veelgestelde vragen

Wat is een boxspring?

Een boxspring is eigenlijk een doos (box) met veren (spring). In elke boxspring zitten metalen veren die naar boven en beneden bewegen, zodat ze een heel nauwkeurige ondersteuning kunnen geven. De boxspring zelf is in principe alleen het onderstel. Een boxspringcombinatie, het volledige slaapsysteem, bevat daarentegen naast het onderstel (de boxspring) ook een matras, topper, en een hoofd- en voetbord.

Wat is het verschil tussen een boxspring en een gewoon bed?

Wanneer u een boxspring gaat kopen, koopt u in principe het volledige slaapsysteem zoals hierboven beschreven. De boxspring bevat veren in zowel de bedbodem als in het matras, wat zorgt voor optimaal comfort. Een gewoon bed, ook wel een ledikant genoemd, wordt meestal los verkocht. U koopt dan enkel het bedframe welke u vervolgens nog zelf moet samenstellen met een lattenbodem en een matras. Daarnaast straalt een boxspring luxe uit door de gestoffeerde matrassen en de hoogte van het bed. Bovendien kunt u deze uitbreiden met accessoires voor extra luxe en comfort. Vanwege de luxe van een boxspring is een gewoon bed wel een stukje voordeliger.

Waarom een boxspring kopen?

De combinatie van zowel het verende onderstel als het verende matras zorgt voor optimale ondersteuning aan het lichaam en een optimaal comfort. Daarnaast kunt u een boxspring volledig zelf samenstellen aan de hand van uw wensen. Denk hierbij aan design, kleur en materiaal. Zo kunt u de boxspring afstellen met het interieur van uw slaapkamer! Kiest u voor een boxspring van Tom Smeenk? Dan kiest u voor kwaliteit tegen de beste prijs.

Welke boxspring kopen?

Welke boxspring het beste bij uw wensen past kunt u achterhalen door u zelf een aantal vragen te stellen, waaronder: ‘Wat vind ik lekker liggen, een stevig of een zacht bed?’, ‘Hoeveel ondersteuning heb ik nodig?’, ‘Heb ik het snel warm of koud?’, ‘Heb ik allergieën of andere lichamelijke klachten?’, ‘Wat is mijn budget?’. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u adviseren welke boxspring het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen!

Hoe lang gaat een boxspring mee?

Zoals hierboven verteld bestaat een boxspring uit een aantal onderdelen. De levensduur per onderdeel is verschillend. Het onderstel, de boxspring zelf, gaat wel 20 tot 25 jaar mee. Het matras ongeveer 10 jaar en een topper 5 jaar. Daarnaast adviseren wij om zowel het matras als de topper regelmatig om te keren.

Wat kost een boxspring?

Doordat de weg tussen producent en consument kort en snel is bij Tom Smeenk, zijn onze boxsprings erg gunstig geprijsd. U koopt al een complete boxspring vanaf €995,-. De volledige prijs van een boxspring zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • De maat;
  • De stoffering;
  • Het type hoofdbord;
  • Het matras;
  • Eventuele accessoires.