Beste matras voor rug- en nekklachten

Wilt u alles weten over het beste matras voor rug- en nekklachten? Er zijn drie elementen die belangrijk zijn om rug- en nekklachten tegen te gaan bij het slapen. Dit zijn ‘een goede slaaphouding’, ‘een goede ondersteuning en drukverdeling van het matras’ en ‘een goede match tussen de persoonlijke eigenschappen, zoals uw lengte en gewicht, en het bed, matras en het kussen’. Op deze pagina leggen we u alles nauwkeurig uit zodat u met een gerust hart het beste matras tegen rug- en nekklachten kan aanschaffen bij Smeenkbedden.

Wat is het beste matras voor rug- en nekklachten?

Een goede slaaphouding werkt preventief en helend bij het slapen. De bijbehorende vraag is dan natuurlijk ‘hoe realiseer ik een goede slaaphouding?’ Een goede slaaphouding realiseert u door te slapen op een matras die een goede ondersteuning en drukverdeling biedt. Welk matras u het best een goede ondersteuning en drukverdeling biedt heeft te maken met uw lengte en gewicht. Om deze reden bouwt Smeenkbedden boxsprings in allerlei soorten en maten. Desgewenst levert Smeenkbedden ook maatwerk, alles om u van een ideale slaaphouding te voorzien.

Wist u dat u een derde van uw leven in bed doorbrengt?

Met dit gegeven is het logisch te verklaren dat een goed bed, en een heerlijk matras die de beste slaaphouding verzekert, de investering waard zijn. Heeft u nu last van rug- en nekklachten door het slapen? Dan heeft u waarschijnlijk te lang geslapen op een bed en matras die suboptimaal voor u zijn. Wanneer u klaar bent met de rug- en nekklachten dan is het verstandig om te investeren in een bed en matras die bij u passen. Bij Smeenkbedden laten we graag zien dat u niet per definitie de hoofdprijs hiervoor kwijt bent.

Een bed en matras die bij u passen zorgen voor een goede ondersteuning. Een goede ondersteuning van het matras zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten ontspannen zijn. Daardoor herstellen ze van de inspanningen van de dag. Bovendien zorgt een goede slaaphouding ervoor dat u eenvoudig kunt bewegen in uw slaap. Dit stimuleert de bloedcirculatie, realiseert soepele gewrichten en laat uw huid ademen.

Waarom Smeenkbedden?

Een grote reden om bij Smeenkbedden een boxspring te kopen is de prijs/kwaliteitsverhouding. Bij Smeenkbedden bewijzen we al meer dan tien jaar dat een goed bed niet duur hoeft te zijn. Doordat de lijntjes kort zijn – wij leveren rechtstreeks bij de consument – verzekeren we u van scherpe prijzen en korte levertijden.

Wij van Smeenkbedden helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij vragen kunt u ons gerust bellen op 085 – 303 63 92 of neem contact op via het contactformulier!