Beddenzaak Deventer

Bent u op zoek naar een beddenzaak in Deventer waar u uw droombed kan kopen? Dan zit u goed bij Smeenkbedden. Of u nou een Auping Auronde of een boxspring wilt kopen, wij hebben het voor u in huis. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs in onze beddenwinkels, gelegen in Deventer of Utrecht. Hier kunt u de verschillende bedden niet alleen bekijken, maar ook uitproberen.

Het assortiment

Ons assortiment bestaat uit Auping bedden en boxsprings. Het Auping Auronde model is al jaren het meest verkochte bed in Nederland. Dit is onder andere te verklaren door de klassieke look van de bedden en het feit dat de bedden ongelooflijk lang meegaan. Ook onze boxsprings zijn een populaire keuze. Boxsprings hebben een luxueuze uitstraling en passen in elke slaapkamer.

Auping bedden

Stel uw Auping Auronde samen

Boxsprings

Bekijk onze Boxsprings

Matrassen & Toppers

Ontdek onze matrassen & toppers

Bedbodems

Bekijk onze bedbodems

Waarom een bed kopen bij een beddenzaak Deventer?

Bij Smeenkbedden kunt u rekenen op topkwaliteit voor een scherpe prijs. Indien u nog twijfelt over welk bed u wilt kopen, kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij zijn expert op het gebied van slaapcomfort en staan u graag bij met persoonlijk en deskundig advies. Zo bent u verzekerd van een bed dat past bij u. Weet u al wat u wilt? Dan kunt u uw Auping Auronde of boxspring gemakkelijk zelf samenstellen via onze webshop.

Algemene informatie

Smeenkbedden is een beddenwinkel die Auping Auronde bedden een tweede leven geeft. Door materialen te hergebruiken, wordt er een duurzaam product gecreëerd dat niet te onderscheiden is van een nieuw bed. Hiernaast is Smeenkbedden erg succesvol door de verkoop van exclusieve boxsprings. De boxsprings zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten om te voldoen aan uw wensen. Al onze bedden zijn van Nederlandse fabricaat, waardoor we een korte levertijd kunnen bieden aan onze klanten.

Bezoek de showroom of neem contact op!

Twijfelt u nog over welk bed het beste bij u past? Breng dan eens een bezoek aan onze showrooms, gelegen in Utrecht en Deventer. Hier heeft u de mogelijkheid om eens neer te ploffen op onze bedden en om live een praatje te maken met een van onze experts. Wilt u uw vragen liever digitaal stellen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.