Auping seniorenbed bij Smeenkbedden

Zoekt u naar een Auping seniorenbed? Met jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort voor senioren staan wij u graag te hulp. Zo hebben wij seniorenbedden in verschillende soorten en maten. Op deze manier weet u zeker dat er een bed tussen zit die perfect is voor u!

Neem een kijkje in ons assortiment, bezoek ons in de showroom of lees verder!

Auping seniorenbed Smeenk Prestige

Smeenk ‘Prestige’

Auping seniorenbed Smeenk Royal Class

Smeenk ‘Royal Class’

Smeenk Santiago

Smeenk ‘Santiago 23’

Auping seniorenbed 1 persoons

Wij hebben ook auping seniorenbedden voor 1 persoon. Deze bedden zijn beschikbaar in de maten 100 x 200 cm, 90 x 200 cm en 80 x 200 cm. Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar met een elektrisch verstelbare bodem. Daarmee ervaart u het ultieme slaapcomfort!

Auping seniorenbed twijfelaar

Bij Smeenkbedden hebben ook Auping seniorenbedden in twijfelaar formaat. Zo kiest uit het formaat 120 x 200 cm en 140 x 200 cm. Wanneer u een bed besteld bij Smeenkbedden brengen wij het bed bij u thuis en zetten wij deze voor u in elkaar. Zo kunt u zelf lekker ontspannen wanneer wij bij u thuis komen.

Auping seniorenbedden 2 persoons

Het is vanzelfsprekend dat wij 2 persoons Auping seniorenbedden hebben. Ook deze bedden kunnen een elektrische bedbodem bevatten en worden bij u thuis geleverd. Bekijk ons assortiment en kies uw bed uit!

Auping seniorenbed boxspring

De Auping boxsprings zijn bij Smeenkbedden onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk:

  • Smeenk ‘Santiago 23’
  • Smeenk Royal Class
  • Smeenk Prestige

De boxen van onze modellen ventileren beter en hebben een optimale ligcomfort. Daarbij zijn ze duurzamer dan een koudschuim box. Ook zijn deze bedden speciaal gemaakt om u optimaal te ondersteunen tijdens uw nachtrust.

Wilt u liever persoonlijk advies?

Kom dan naar één van onze winkels, waar u alle Auping bedden, matrassen en accessoires met eigen ogen kunt bekijken én natuurlijk kunt uitproberen. Onze professionele slaapadviseurs staan u graag te woord om u te informeren en adviseren over alle mogelijkheden die het samenstellen van een eigen Auping Auronde met zich meebrengt. Indien gewenst bezorgen en monteren wij uw Auping Auronde graag bij u thuis! Profiteer van zeer snelle levertijden bij Smeenkbedden.

Wilt u alvast wat keuzemogelijkheden bekijken voordat u een bezoekje brengt aan één van onze winkels? Of bent u al verknocht aan onze Auping Auronde bedden en wilt u direct tot aankoop overgaan? Stel dan eenvoudig uw eigen Auping Auronde samen op onze website, waar u direct uw Auping Auronde kunt bestellen. Waar wacht u nog op?