U vindt de beste Auping aanbieding bij Smeenkbedden

Onze refurbished Auping bedden vinden wij eigenlijk al een hele mooie aanbieding. U betaalt tenslotte maar een fractie van de nieuwprijs, terwijl uw Auping bed werkelijk als nieuw is. Voor wie op zoek is naar andere aanbiedingen hebben wij onze speciale Auping Outlet!

Bezoek onze Auping outlet!

In onze Auping Outlet vindt u naast dekbedovertrekken en accessoires vooral veel Auping aanbiedingen. Één- of tweepersoons Auping bedden, Auping spiraalbodems, Auping nachtkastjes en de unieke Auping bedlampen. Daarnaast bieden we in deze outlet ook SMEENK boxsprings tegen zeer scherpe prijzen aan. Deze boxsprings zijn niet van Auping, maar hebben wel dezelfde voorwaarden: een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Auping aanbieding outlet

Zeer scherpe prijzen!

Bezoek onze Auping Outlet

Uitstekende kwaliteit

De artikelen uit onze outlet zijn overwegend showroommodellen of geretourneerde artikelen. Zeker wanneer het om spiraalbodems gaat, komt het nog wel eens voor dat de verkeerde afmeting wordt doorgegeven.

Technisch is er dan niets mis, maar het kan niet meer retour. Alle artikelen die wij retour krijgen worden nauwkeurig gecontroleerd alvorens wij deze in de outlet plaatsen. U mag er daarom vanuit gaan dat de Auping aanbiedingen en overige aanbiedingen van uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs krijgt. Dat is lekker winkelen!

Auping aanbieding in praktijk

“Wij waren al in het bezit van een Auping Auronde, maar al een tijdje op zoek naar de bijbehorende tafeltjes en bedlampjes. Natuurlijk hadden we die rechtstreeks via Auping kunnen bestellen, maar daar vonden we ze eigenlijk te duur. Een kennis attendeerde ons op de Auping Outlet van Smeenkbedden. Hier vonden we wel de tafeltjes, maar niet in de kleur die wij wilden. Na contact met Tom zelf bleek dat hij ze tegen relatief lage kosten over kon spuiten in de kleur die wij wilden. Echt een top service!”