Ducky Dons Quattro kussen

Beschrijving

Een typische rug- of zijslaper?
Het Ducky Dons Quattro hoofdkussen is dan het perfecte hoofdkussen voor u! De speciale vorm van het hoofdkussen maakt dat het kussen op vier verschillende manier te beslapen is.  Het hoofdkussen is onderverdeeld in twee verschillende kamers. Een van de kamers is gevuld met een combinatie van eendendons en eendenveertjes. De andere kamer is gevuld met eendenveren en latexsticks. Tussen beide kamers kan een nekrol worden geplaatst voor extra stevigheid. De twee kamers hebben beide een verschillend comfort, namelijk een stevige en een zachtere kant. Hierdoor is het Ducky Dons Quattro hoofdkussen geschikt voor vrijwel iedere persoon.
Dit speciale Ducky Dons Quattro boxkussen is ingedeeld in drie delen, namelijk: twee kamers (gevuld met eendendons en eendenveren) en een nekrol (gevuld met veren en latex). De nekrol biedt extra ondersteuning voor je nek, waardoor nekklachten voorkomen worden en bestaande nekklachten niet erger worden. De twee kamers hebben verschillende donspercentages, de ene kamer is gevuld met 65% eendendons en de andere kamer met 15% eendendons. Het overige deel is gevuld met veren. Hierdoor heeft het kussen een zachte en een medium/harde kant. Door de combinatie van nekrol en materiaal in de twee kamers, is het hoofdkussen optimaal ondersteunend.
Waarom het Ducky Dons Quattro hoofdkussen?
Het Ducky Dons Quattro hoofdkussen onderscheid zich in ventilatie, kwaliteit en ondersteuning. In het hoofdkussen is enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige vulmaterialen. Hierdoor geniet het kussen een lange levensduur. Door het gebruik van duurzame producten heeft het hoofdkussen, naast de vulling, ook een mooie 100% katoenen anti-allergische tijk. Het kussen is dus prima te gebruiken door mensen met huisstofmijtallergie. Een veelzijdig en kwalitatief hoofwaardig hoofdkussen. Maak van slapen uw favoriete hobby met het Ducky Dons Quattro hoofdkussen!
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Prima levering

De levering verliep keurig, een van de transformators was niet in orde, maar dat werd ook keurig en snel opgelost. We hebben twee mooie bedbodems en zijn er erg blij mee!

Sigrid
Maassluis
10

TOP !!!

Uitstekend geholpen bij maken van een keuze. Prettig bij bezorging en monteren van onze Auping Auronde

Cor en Linda Wonnink
Wijhe
10

Goed geleverd

Tip: als er nog geen levering heeft plaats gevonden dan niet al vast een bericht geven dat er al geleverd is, dus tijdverbanden netjes uitvoeren en niet vooraf al vast invullen, dat levert verwarring op. Verder prima af levering, aardige mensen!!!

Pieter
Winterswijk-meddo
10

Prima

Goede voorlichting, attent en goede service.

C.S. Korpershoek
ALMELO
Bekijk alle reviews

Ducky Dons Quattro kussen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 89,00

Ben jij een rug of zijslaper? Dan is de Ducky Dons Quattro kussen perfect voor jouw slaapbehoeften! Bestel de kussen vandaag nog.

Uitverkocht