Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen

Aanbieding!

Beschrijving

Opzoek naar een heerlijk dons hoofdkussen?
In het Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen komen alle facetten van een geweldig hoofdkussen samen. Het Ducky Dons Duvet Doré Platinum kussen bestaat uit 100% hoogwaardig Mazurisch ganzendons. Het hoofdkussen is een ‘box’ model hoofdkussen. Het model beschikt over een opstaande rand. Hierdoor heeft het optimale vullen tussen schouder en hoofd. De ruimte bij uw nek wordt optimaal gevuld en hierdoor voelt u perfecte ondersteuning. Het Mazurissche ganzendons heeft naast een zeer prettige isolatie, ook een zeer zacht comfort. Het kussen geeft maximale vorming om het hoofd en u ondervind geen druk vanuit het hoofdkussen. De tijk van het Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen bestaat uit 100% hoogwaardig katoen. Door hoge dichtheid van de tijk, verliest het kussen geen dons en is het enorm geschikt voor mensen met een allergie. Het hoofdkussen heeft een RDS Certificering. Deze Responsible Down Standard geeft aan dat het gebruikte dons enkel afkomstig is van diensen die gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren.

Duurzaamheid kussen

Door gebruik te maken van enkel hoogwaardige producten, heeft het hoofdkussen een langere levensduur dan een standaard dons hoofdkussen. Om de levensduur van het hoofdkussen te verlengen adviseren wij u gebruik te maken van een goede kussensloop molton. Wanneer u gebruik maakt van een molton, het kussen regelmatig lucht en regelmatig opschud, behoudt u een heerlijk fris en prettig hoofdkussen. Het Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen zorgt voor een onbezorgd slaapcomfort!
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen

 142,95

Op zoek naar een zachte kussen voor de ultieme slaapcomfort? Probeer dan de Ducky Dons Duvet Doré Platinum boxkussen.

Winkelafspraak
  • Zeer snelle levertijden
  • Nederlands fabricaat
  • Gratis bezorging en montage vanaf 300