Castella Kidzies Kinderkussen

Beschrijving

Het Castella Kidzies kinderkussen is een heerlijk synthetisch hoofdkussen, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Gevuld met synthetische vezelbolletjes, een uitermate zacht bolletje. Bij dit hoofdkussen wordt een zakje met navulmateriaal geleverd om het kussen op de gewenste stevigheid te brengen

  • Puntkussen
  • Afritsbare tijk (100% katoen)
  • Vulling: Synthetische vezelbolletjes

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goed geregeld

Oude bedombouw ingeruild voor refurbished ‘nieuw’ bed (wat werkelijk niet van nieuw te onderscheiden is) en dat met een top service. Iedereen aan te bevelen!

Jacq
Kerkrade
10

Ik zou iedeeren aanraden om bij Smeenk je bed aan te schaffen

Voor een reële prijs een auping aangeschaft via marktplaats. Goede communicatie met Smeenk en de levering en in elkaar zetten van mijn bed door twee keurige maar vooral aardige mannen top geregeld.

Annemieke
Amsterdam
10

Mooi uitziend witte auping van90x200 met 2-motorig spiraal. Levering zoals afgesproken.

Mooi uitziend witte Auping van 90x200 met 2 motorige spiraal. Levering zoals afgesproken en dik tevreden.

Mirjam
Harderwijk
10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
Bekijk alle reviews

Castella Kidzies Kinderkussen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 31,50

Bent u op zoek naar een Castella Kidzies Kinderkussen? Een synthetisch hoofdkussen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Bestel Veilig en Eenvoudig bij Smeenk!

Uitverkocht