Castella Kidzies Kinderkussen

Beschrijving

Het Castella Kidzies kinderkussen is een heerlijk synthetisch hoofdkussen, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Gevuld met synthetische vezelbolletjes, een uitermate zacht bolletje. Bij dit hoofdkussen wordt een zakje met navulmateriaal geleverd om het kussen op de gewenste stevigheid te brengen

  • Puntkussen
  • Afritsbare tijk (100% katoen)
  • Vulling: Synthetische vezelbolletjes

Smeenk, een begrip in slapen

Dat een goed bed niet duur hoeft te zijn, bewijst Smeenk al meer dan 10 jaar lang! Hij kwam op jeugdige leeftijd al op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in de kleur van uw dromen!

Tegenwoordig maken wij ook onze eigen boxsprings, namelijk de SMEENK ‘SANTIAGO 23’, SMEENK ‘PRESTIGE’ en SMEENK ‘ROYAL CLASS’. Bekijk ze allemaal op onze website!

Reviews van onze klanten

10

Goede service en snelle levering

Hier al eerder auping refurbished gekocht en wederom tevreden over snelle levering en fijn dat bed in elkaar gezet wordt.

Kooper
Bloemendaal
10

goede matrassen en goede service

gewoon echt goed

Heleenheleen
utrecht
10

Geweldige ervaring en blij met onze aankoop

Kortgeleden zijn wij op bezoek geweest bij Smeenk bedden voor een nieuw bed. We zijn uitstekend geholpen door meneer en zijn meteen over gegaan tot aankoop. Twee weken later is ons bed op een zaterdag keurig optijd bezorgd en in elkaar gezet. Het bed ligt heerlijk en we kunnen weer genieten van ons nachtrust. Het bedrijf krijgt van ons een 10 als cijfer!

Yassine
Utrecht
10

Prima

Ik ben erg tevreden over mijn bed, de prettige communicatie en de goede service.

Margo
Rijswijk
Bekijk alle reviews

Castella Kidzies Kinderkussen

Dit product is op dit moment niet verkrijgbaar.

 31,50

Bent u op zoek naar een Castella Kidzies Kinderkussen? Een synthetisch hoofdkussen speciaal ontwikkeld voor kinderen. Bestel Veilig en Eenvoudig bij Smeenk!

Uitverkocht